Mavi Dantel Elbise

Pazar, Aralık 17, 2017

alışveriş-Mavi Dantel Elbise

    Bebek mavisini çok sever ve çok tercih eder oldum. Bu haftasonu bir güzellik merkezinde katıldığım blogger etkinliğinde tercihimi bu mavi dantel elbiseden yana kullandım. Üzerinde küçük nakış detayları var.



   Günlük bir kıyafet olmadığı için daha çok böyle etkinlikler ya da özel günler için tercih edilebileceğini düşünüyorum. Vintage havasındaki elbise, midi boyu ile de çok kurtarıcı bir nitelikte.

    Mavi dantel elbise, uzun süre önce Rosegal sitesinden gelmişti. Sitede siyah rebgi de mevcut. Ancak ben  biraz klasik dışı hareket etmek istedim. Siyah dantel elbiselerim de mevcut olduğundan seçimimi bu bebek mavisi elbiseden yana yaptım. Özellikle belindeki ve önünden geçen siyah şerit bu elbiseye en yakıştırdığım şey. Boynundaki fularıyla da müthiş bir uyumu yakalamış.

   Altına siyah süet ince topuklu botlarımı giyerek kombini tamamlamak istedim. Ayrıca elbisenin ağırlığından dolayı aynı tonlarda taşlı küpelerimi tercih ettim. Mavi taşlı küpeler de Rosegal sitesinden.

   Yakın zamanda etkinliğin ayrıntıları da blogta olacak. Bugünlük stil postu da böyleydi. İyi haftalar dilerim...

Mavi Dantel Elbise


alışveriş-fashion blogger-kimono ceketler-moda blogları-süet botlar


alışveriş-Mavi Dantel Elbise

elbise: Rosegal  /  küpe: Rosegal  /  botlar: Rosegal







AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

4 comments

  1. Bence bebek mavisi tercih etmekle çok iyi yapmışsın; hem dantele bu renk çok yakışmış, hem de sana! Güle güle giy canım :)

    YanıtlaSil
  2. Renk çok güzelmiş, siyah bu kadar hoş durmazdı bu elbisede...

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş bir elbise, güzel günlerde kullan...

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar