Kirpik Kıvırma Aleti ve Güneş Gözlüğü - Rosegal Alışverişim

Pazartesi, Aralık 11, 2017

Kirpik Kıvırma Aleti
    Bugün size Rosegal alışverşimden bahsedicem. Aslında merak ettiğim ürünleri tercih ettim bu sefer. Mesela postta gördüğünüz kirpik kıvırma aleti gibi. Bakalım başka neler almışım bu alışveriş sitesinden.




   Öncelikle yaptırmadığım kirpik permasının belki de bu aletle işe yarayabileceğini düşündüm ama yanılmışım. Bu alet olmasa da olurmuş. Evet bir miktar kirpiklerinizi kıvırıyor ancak geçici bir süreliğine. Yani bu işi kirpik makası ile de yapabilirsiniz.

   Kirpik kıvırma aleti yaklaşık 10 saniye içinde ısınıp hazır hale geliyor. Küçük ince pille çalışıyor. Çok etkili olduğunu düşünmedim. Ama bu anlamda merakım gitti.

   Rosegal alışveriş sitesinden aldığım bie başka ürün de güneş gözlüğü. Açıkçası denemeden güneş gözlüğü almaya korksam da bazen bu merakımı da gidermek adına seçimler yapıyorum. Ve bu güneş gözlüğünü çok beğendim. Gözlüğün yakışabileceğini modele bakarak anlamıştım ve tam da dediğim gibi oldu. Sitede aynı modelin başka renkleri de mevcut. Açıkçası onlara da göz diktim desem.

   Bugün böyleydi alışveriş tercihlerim. Başka alışveriş deneyimlerinde görüşmek dileğiyle hoşçakalın...


Kirpik Kıvırma Aleti


moda blogları-moda blogu-kadın blogu

güneş gözlüğü: Rosegal   /    kirpik kıvırma aleti: Rosegal





AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

5 comments

  1. sanki bu gözlük küçük gibi de öyleyse bakayım ben de :)

    YanıtlaSil
  2. Ya ben böyle elektronik aletleri uzaklardan almaya çekiniyorum; iyi cesaret etmişsin :) Gözlük ise çok güzelmiş. Güle güle kullan şekercim!

    YanıtlaSil
  3. ısıtıcılı kirpik kıvırma aleti ilginçmiş....

    YanıtlaSil
  4. çok enteresan bir aletmiş ilk defa goruyorum :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar