Dr. Özgür Koldaş Bahçeli Şubesi - Güzellik Adına Herşey!

Pazartesi, Aralık 18, 2017

kalıcı makyaj(microblading, kontur, tozlama)
    Haftasonu bloggerlar olarak çok güzel bir etkinlikteydik. Sevgili blogger arkadaşım Trendy and freindly blogunun  sahibi Nilgünün daveti ile  Kamer Koldaş evsahipliğinde Özgür Koldaş Bahçeli Kliniğindeydik. Sevgili Sevgi Soluk da bize birbirinden değerli bilgiler verdi.

    Daha çok güzellik ve bakımla ilgili işlemlerin yapıldığı Dr. Özgür  Koldaş Bahçeli Şubesinde kalite ve hijyene çok önem verildiğini anladım. Sloganları da bu yönde. Tek kullanımlık ürünler, işlem kolaylığı ve kalitesi ile hemen hissediliyor. Ayrıca şubede değerli bilgiler ve tüyolar aldıktan sonra inanılmaz keyifli sohbetler de yaptık.

  Şubenin tüm işlem odalarını tek tek gezdik, bu konuda bilgilendirildik. Sohbetimizin içeriğinde kalıcı makyaj(microblading, kontur, tozlama), yumi lashes, kirpik lifting, el ayak sağlığı ve epilasyon konuları  vardı.

   Daha çok Koreden gelen kaliteli cihazlara sahip ve işin uzmanına gönül rahatlığı ile kendinizi emanet edebileceğiniz bir merkez. Birçok işlemin gerçekleştiği merkezde neler mi var? Cilt Bakımı, kaş tasarımı, makyaj, kalıcı makyaj(microblading, kontur, tozlama), antiaging, epilasyon, manikür, pedikür, soğuk lipofiz, sıkılaştırıcı bakım, leke giderme, yumi lashes, kirpik lifting, karbon mask, tırnak bakımı.

   Ayrıca Medik8turkey de değerli ürünleriyle bizimleydi. Bizim için özel hazırlanmış kutuda neler yoktu ki. Yakında instagramda ayrıntıları olacak...

   Ayrıca müthiş enerjisi ile fotoğraflarımızı çeken sevgili Mustafa Abadana çok teşekkür ederiz. Fotoğraf karelerimiz bu yüzden çok enerjik.

   Bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İnanılmaz keyifli bir gündü...

Dr. Özgür Koldaş Bahçeli Şubesi


yumi lashes-kirpik lifting


yumi lashes-kirpik lifting


yumi lashes-kirpik lifting

yumi lashes-kirpik lifting






Dr. Özgür Koldaş Güzellik Merkezi Bahçelievler

Bahçelievler 7. Cadde No:42/4 Bahçelievler/ ANKARA

📞(312) 222 37 40




AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

4 comments

  1. O gün işim nedeniyle yanınızda olamadığıma üzüldüm; çok hoş bir merkeze gitmişsiniz; diğerlerinden farkı çok açık, değil mi? Sıhhatler olsun, öpüyorum!!

    YanıtlaSil
  2. güzel bir etkinlik olmuş canım :)

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten çok güzel, keyifli ve dolu dolu bir gündü...

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar