İninal Kart ile Güvenli ve Kolay Online Alışveriş Yapmanın Tadını Çıkarın!

Salı, Kasım 14, 2017

   
   Para yükleyip anında hem internette hem mağazalarda kullanabileceğiniz güvenli alışveriş kartı ininal kart ile tanışma fırsatı yakaladım. İninal kartın güzelliği hem yurtiçi hem de yurtdışı alışverişlerinizde kullanabilmeniz. İninal Kart ile Güvenli ve Kolay Online Alışveriş Yapmanın Tadını Çıkarın!


      İninal kartı birçok satış noktasından satın alabiliyorsunuz; Migros, PTT, D&R, Teknosa, Bimeks, Vatan Bilgisayar ve  bazı gazete satış noktalarında.

   Özellikle online alışveriş için çok büyük ve kolay bir fırsat. Online alışverişlerde en büyük kaygımız, banka ya da özel şifrelerimizin ele geçirilmesi. İşte tam da bu anlamda size en güvenli yol olarak ininal kartı önerebilirim. Bu zamana kadar dolandırıcılık olaylarından kaçınmak için sanal kart oluşturmaya çalışırken artık bu dertten kurtulup ininal kart ile güvenli alışveriş yapmanın yolunu buldum. 5TL kart ücreti ödeyerek aldığınız ininal kartını en az 10TL yükleyerek kartı kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Kartınıza ilk etapta aylık 300TL yükleyebilirsiniz son limit olarak. Limiti aylık  artırmak için cep telefonunuza ininal cüzdan programını yükleyip hesap hareketlerinizi takip edebilirsiniz, kartınızı kişiselleştirebilirsiniz.Bu işlemi kolaylıkla ininal.com adresinden online işlemler kısmından yapabilirsiniz. Kişiselleştirdiğiniz karta başka bankalardan EFT yapabiliyorsunuz.


   Birçok takipçim yurtdışı sitelerinden nasıl alışveriş yapacağını soruyor. Ayrıca sitelerin güvenilir olup olmadığını soruyor. Ben de her seferinde gerek yurtiçi gerek yurtdışı alışverişlerinde sanal kart oluşturmalarını tavsiye ediyordum. Tam da bu anlamda artık buna bile gerek kalmadan, artık yurtiçi ve yurtdışı alışverişlerinde ininal kart ile yüklediğiniz kadar alışveriş yapacaksınız. Benim için de çok büyük kolaylık oldu, eminim siz online alışverişi sevenler için de olmuştur. Artık sanal kart oluşturmadan güvenli alışveriş yapabileceğim...






AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

5 comments

Popüler Yayınlar