Beyaz Güpür Bluz ve Ceket

Pazar, Kasım 26, 2017

    Öğretmen olduğumu bilmeyeniz yoktur sanırım. Geçtiğimiz cuma özel bir mekanda öğretmen arkadaşlarımla birlikte öğretmenler günümüzü kutladık. Beyaz güpür bluz ve ceket o gecenin en güzel ayrıntılar.




   Beyazı siyah kadar çok seviyorum. Özellikle ceketin kollarının güpürlü olması ayrıntıdan 10 üzerinden 10 puanı getiriyor. Özellikle içindeki beyaz bluzun da tamamen güpürden olması bu beyaz cekete iyi bir kombin eşliği yaptı. Her ikisi de Sheinden olan  bu üst kıyafetler kombinin en değerli parçalarıydı. Özellikle de özel geceler ya da günlük hayatta her ikisini de ayrı ayrı kullanabileceğimiz parçalar.

  Bu arada, kulağımdaki küpenin yapılışının linkini de aşağıda veriyorum. Siz de benim gibi yapmak isterseniz, talimatları izleyerek kendi küpenizi oluşturabilirsiniz.

  Kombin detaylarına son verirken işini hakkaniyetiyle yapan tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun. Daha özel ve güzel kombinlerde buluşmak dileğiyle...




bluz: Shein   /    ceket: Shein    /    pantolon: by Nilgün Özen Aydın

küpe: by Nilgün Özen Aydın   /    çanta: Lovelywholesale



AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

6 comments

  1. Çok güzel görünüyorsun canim 😊

    YanıtlaSil
  2. Pantolon ve küpelerin rengine de ayrıca bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. bu tarz bol kesim bir kumaş pantalon istiyorum fakat ne yazık ki yok :'( bulamıyorum yani beyaz renkle de çok yakışmış ..

    YanıtlaSil
  4. Her zamanki gibi çok hoş olmuşsun Nilgün'cüm! Pantolonu kendin dikmiştin galiba değil mi? Daha çok "senin kıyafetlerin" postu talep ediyorum burdan. Öpüyorum!

    YanıtlaSil
  5. Çok hoş olmuşsun Nilgüncüm, bu tarz küpeler de sana çok yakışıyor...

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar