Alışverişin En Keyiflisi A101'de

Pazar, Ekim 22, 2017

alışveriş-A101
Ev ihtiyaçlarının büyük bir kısmını karşılamaya yardımcı olan zincir marketler, her geçen büyümeye devam ediyor. Bu zincir marketlerin birisi de şüphesiz A101. Kuruluşundan günümüze değin cazip fiyat politikası güderek müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamayı amaç edinen zincir marketten dilediğiniz ürün grubunu bulabilirsiniz. Fırsatlarla ve kampanyalarla dolu marketin en yakın şubesine giderek bütçenize uygun alışveriş yapabilirsiniz.

Envai Çeşit Ürün Seçeneği Bir Arada!
Türkiye'nin 81 ilinde faaliyet gösteren market zincirinde, tüm ihtiyaçlarınıza uygun ürüne sahip olabilirsiniz. İçecekten süt&süt mamullerine, kahvaltılıklardan bakliyata, konserveden şekerlemelere, deterjandan kozmetiğe kadar pek çok kategorideki ürünü bulabilmeniz mümkün. En gerekli temel besin kaynaklarınızı ve hijyen için gerekli olan ürünlerinizi hesaplı şekilde alabilirsiniz.
Perşembe Kampanyalarını Kaçırmayın!
A101 Aktüel, her perşembe günü müşteri kitlesini cazip fiyatlı kampanyalarla buluşturuyor. Bütçenize katkıda bulunan ürün grupları sayesinde yüzünüzü güldürmeyi başarıyor. Aldın aldın ve haftanın yıldızları adı altında haftalık kataloglarda yerini alan ürünler sayesinde ev ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Kataloglarda, ofisten ev dekorasyon grubuna kadar gereksinim duyabileceğiniz tüm ürünlere yer veriliyor. Ancak tüm ürünler sınır sayıda ve renkte. O nedenle erken saatlerde giderek dilediğiniz ve ihtiyacınız olan ürünleri satın almalısınız.
881 ilçede ve 6850 mahallede şubesi olan market zincirinde kaliteli ve ucuz alışveriş deneyimi yaşayabileceksiniz. Düzenli şekilde yayınlanan aktüel kataloglarını yakından takip edebilirsiniz. Üstelik perşembe kampanyalarının tümünü online site üzerinden de inceleyebilirsiniz.
Mobil Uygulama ile Kolay Erişim

Online platform imkânı bulunan zincir marketin mobil uygulama olanağı da var. Web sitesi tarafından sunulan yenilikçi uygulama üzerinde de yine kampanyalı fırsatlara göz atabilirsiniz. Böylelikle dilediğiniz ürün kampanyalarından kaçırmadan kolayca faydalanabileceksiniz. Google Play üzerinde Android cihazınıza pratik şekilde indirerek hem haftalık kampanyaları yakından takip edebilir hem de en yakın A101 şubesini bulabilirsiniz. İndirimli ve ekonomik alışveriş yapabileceğiniz A101 mağazasında ayrıca çeşitli dönemlere özgü ürünleri de görebilirsiniz. Örneğin; Okul sezonunda çanta, kalem, defter, silgi ve matara gibi çocuğunuzun ihtiyaç duyduğu tüm kaliteli ürünleri uygun fiyat etiketleri üzerinden alabilirsiniz. https://www.a101.com.tr/ana-sayfa adresine tıklayarak hemen yepyeni hafta kampanyalarını görebilirsiniz. 

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

2 comments

Popüler Yayınlar