Kelebek Broşlar

Pazar, Eylül 10, 2017

alışveriş siteleri-Kelebek Broşlar-alışveriş
    Gül formunu çok sevdiğim kadar, kelebek formunu da çok seviyorum. Bu yüzden evimde gül ve kelebekler ağırlıklıdır. Bugün farklı yapılarda bende bulunan kelebek broşları tanıtıcam size. Broş kullanmayı sevince, her türlü broşa sahip olabiliyorsunuz.

 
    Bu kelebek broşların her ikisi de farklı sitelerden. Yani online alışveriş sitelerinde farklı formlarda kelebek broşları bulabilirsiniz. Benim de objektifime takılanlar bunlar işte.

    İlk kelebek broşum Newchic sitesinden. Özel bir broş diyebilirim. Zirkon taşlar var üzerinde. Bu yüzden diğer broşlara göre fiyat olarak tuzlu. Ama herkeste olmayan, kalite duran bir broş istiyorsanız buna muhakkak bakın derim. Siteden indirimli alma imkanınız var. Nasıl mı? Alışveriş yaparken "ncwomen" indirim kodunu kullanarak %20 indirimli alışveriş yapabilirsiniz.

alışveriş siteleri-Kelebek Broşlar-alışveriş


    Gelelim ikinci kelebek broşa. O da götüntü itibariyle oldukça gerçeğine yakın bir broş. Bu broş da Zaful sitesinden. Daha önce de siteden mavi renklisini alınca, bu renge de hayır diyemedim. Sizce de çok hoş değil mi?

alışveriş siteleri-Kelebek Broşlar-alışveriş


alışveriş siteleri-Kelebek Broşlar-alışveriş

    Bu tarz broşları gömlek, kazak ve ceket yakalarına, hatta kot ceketlere bile çok yakıştırıyorum. Ama bu gümüş ve zirkon taşlı olan kelebek broş biraz daha ağır olduğu için kot cekette olmaz diyorum. Hatta düz kumaş bir clutcha sahipseniz  onlara da takabilirsiniz, benden söylemesi.

    Bugünlük de bu kadar diyelim. Kelebekler gibi renkli bir gününüz olsun....




AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

4 comments

  1. Ben de broş çok severim. Kelebek broşlarım da var hatta :) Seninkiler de çok güzelmiş, güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
  2. Hepsi de birbirinden güzel :)

    YanıtlaSil
  3. Harika broşlar, elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  4. ya bayıldım ne kadar ciciler yaaa :))

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar