Aplike Uygulama

Pazartesi, Ağustos 07, 2017

kendin yap-diy-kendinyap-dikiş-dikiş blogu-aplike uygulama
    Kıyafetlerimi süslemeyi, onları değiştirmeyi, onlara uygulamalar yapmayı çok seviyorum. Bugün size kendi yaptığım aplike uygulamasından bahsedicem. Eteğim hazır. Aslında dikiş dikiyorsanız siz de kalın pileli bir etek dikip üzerinde aplike uygulamasını yapabilirsiniz.




    Bu uygulamayı sadece kalın pileli eteğe değil, kalem etek ya da çan eteğinize de uygulayabilirsiniz. Uygulama için elimdeki daha önceden aldığım aplike ve elimde bulunan bu aplikeye de uygun boncukları değerlendirdim. Aplike işleminin nasıl olacağına siz karar vereceksiniz. Kendi tarzınızı yaratıp resmini çekeceksiniz. Sonra onu toplu iğnelerle kumaşa tutturup ince bir iğne yardımıyla kumaşa sabitliyeceksiniz. Hayalet ip kullanmanızı öneririm uygun renkte ipiniz yoksa. Hatta ben ilk yaptığım uygulamadan biraz daha ufak farklılıklar yaptım.

   Belki resimler size daha yardımcı olacak. Hem uygulamayı hem de üzerimdeki duruşunu görebilirsiniz. Ben sonuçtan çok memnun kaldım. Özellikle küçük boncuklarla çiçekler etrafına aralıklı diktiğim tohum görünümleri harika oldu. Renk uyumu gerçekten çok önemli. Üç boyutlu olması da bence durağanlıktan çıkarıyor uygulamayı.

   İnşallah sizin için güzel bir fikir olmuştur. Kolay gelsin şimdiden yapacaklar için. Sevgiler...





kendin yap-diy-kendinyap-dikiş-dikiş blogu-aplike uygulama

kendin yap-diy-kendinyap-dikiş-dikiş blogu-aplike uygulama


kendin yap-diy-kendinyap-dikiş-dikiş blogu-aplike uygulama

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

6 comments

  1. Aplike olayını ben de oldum olası sevmişimdir. Hem böyle güzellikler ortaya çıkıyor hem de bazen minik yırtıkları (özellikle çocuk kıyafetlerinde) gayet güzel kapatıyor....

    YanıtlaSil
  2. Ayy ne güzel ilham verdin canım benim...inşallah bir fırsat bulursam deneyeceğim, çok yakışmış bayıldım...

    YanıtlaSil
  3. Mor rengi sık kullanıyorsunuz. Diğer renklerle yaptığınız kombinelerle uyumu sağladınız mı sizin ki gibi hoş oluyor. Çok şık.

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar güzel olmuşsunuz öyle :D

    YanıtlaSil
  5. Ay bicik bicik şeylerle bile hiç sıkılmadan uğraşıyorsun ya, helal olsun sana. Muhteşem olmuş tabii ki...

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar