Yüz Maskeleri - Limonian

Perşembe, Temmuz 06, 2017

kaliteli kore kozmetik-kozmetik-Limonian-yüz maskeleri-göz altı morlukları için de etkili bir maske-Bio-Selüloz Göz Altı Maskesi
   Yüz maskeleri bu yıl benim için en vazgeçilmezlerimden oldu. Özellikle etkinlikler ya da özel günler öncesi muhakkak yüz maskelerini uygulamaya çalıştım. Yüz maskelerinden en beğendiğim Limonian- Kaliteli Kore Kozmetik oldu. Uygulama kolaylığı yanında, anında etkisi de gözle görülür şekilde.


   Limonian yüz maskeleri bu anlamda çok başarılı. Farklı işlevlerde olan maskelerini çok beğendim. Sadece ben değil, etkinlik öncesi uyguladığım maskeleri arkadaşlarım da cildimdeki ışıltıyı farkedip beğendi. Bu tarz ürünlerin işe yaradığı aşikar. Özellikle Kaliteli Kore Kozmetiğe güveniyorum bu anlamda.

  Peki uygulama nasıl? Oldukça basit. Maske ampül ve yüz maskesinden olulşuyor. Zaten adım 1 (step 1) ve adım 2 (step 2) diye sizi yönlendiriyor aşamalı olarak. Önce yüzünüze maskenin sol üst köşesinde bulunan jelatinden çıkardığınız ampülü 1-2 dakika masaj yaparak uyguluyorsunuz. Ardından maskeyi yüzünüze yapıştırarak 15-20 dakika bekliyorsunuz. Maskeyi yüzünüzden çıkardıktan sonra da yüzünüzde kalan sıvıyı hafifçe masaj yardımıyla yediriyorsunuz. İşte bu kadar. Yani uygulama oldukça basit ve sonuç da o kadar tatminkar.

  Ayrıca ilk görselde gördüğünüz göz altı morlukları için de etkili bir maske var. Bio-Selüloz Göz Altı Maskesi de bu durumdan şikayetçi bayanlar için çok iyi bir maske. Benim göz altı morluklarım olmadığı için ben daha çok diğer yüz maskelerini uyguladım.

kaliteli kore kozmetik-kozmetik-Limonian-yüz maskeleri-göz altı morlukları için de etkili bir maske-Bio-Selüloz Göz Altı Maskesi

  Bakımlı bayanlar olarak haftada bir yüz maskesi uygulamamız gerekmekte. Hem cildin neme doyması açısından, hem ışıltısını kaybetmemesi açısından, hem de anti-aging etkisi ile yaşlanmayı geciktirmek ve kırışıklıkları bir nebze de olsa açmak için bu tarz uygulamalar yapmak gerek.

  Bu anlamda güvendiğiniz markaları seçmeye çalışın. Ben de Limoniana güveniyorum. Eğer siz de online alışveriş yapmak isterseniz www.limonian.coma göz atabilir, dilediğiniz ürünü seçebilirsiniz. Ayrıca sitede sadece yüz maskeleri yok. Makyaj ürünlerinden saç bakım ürünlerine, yüz bakım ürünlerinden vücut bakım ürünlerine kadar oldukça geniş bir yelpazeye sahip ürün skalası var.

  Unutmayın çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır...




AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

9 comments

  1. Bende son dönemlerde sık kullandım yüz maskeleri, faydalı da oldu...

    YanıtlaSil
  2. Maske kesinlikle çok önemli tatil dönüşü bol bol yapacağım 😊😊

    YanıtlaSil
  3. Ankara'da yaşayan blog yazarları için bir organizasyon var blogda :) Uygun olursanız sizin de katılmanız çok isteriz :) Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  4. Maske olayını ben de seviyorum. Cilt ışıldıyor resmen...

    YanıtlaSil
  5. Seviyorum maskeleri... Göz atacağım.. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Tam da aradığım şey. Çok merak ettiğim kore cilt bakımı ürünlerini deneyebileceğim. Güvenilir bir yer bulmak önemli.

    YanıtlaSil
  7. Kesinlikle katılıyorum benim de rutin olarak maske yapmam lazım

    YanıtlaSil
  8. Ben de kullanmaya başladım, bu hafta içi yayında olacağım ;)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar