Gardrop Alırken Dikkat Etmeniz Gereken Hususlar

Çarşamba, Temmuz 05, 2017

Gardrop Alırken Dikkat Etmeniz Gereken Hususlar
    Benim gibi çok kıyafet, aksesuar ve eşyanız varsa, gardrop alırken dikkat etmeniz gereken hususlar var. Çünkü ne kadar çok eşyayı ne kadar düzenli ve dar alana sığdırabiliyorsak o kadar başarılıyız demektir.


   Bana en çok sorulan sorulardan biri de; bu kadar kıyafetlerini, aksesuarlarını, çantalarını nereye sığdırıyorsun ve de unutmadan yerini nasıl bulabiliyorsun? Çok kolay aslında. Seçeceğiniz gardrop sizi hem dağınıklıktan kurtaracak hem de pratik bir yaşamın getirdiği konforu sağlayacaktır. İnanın hepsi bir düzen içinde ve yerli yerinde olunca bulması da bir o kadar kolay oluyor.

   Öncelikle eğer gardrobunuzu koyacağınız odanız dar ise size sürgülü bir gardrop öneririm. Çünkü böylelikle alandan kazanmış olursunuz. Sürgülü olmayan bir gardrobun kapakları da düşünülürse yer kaplayacaktır ve hareket alanınızı kısıtlayacaktır. Bu yüzden metrekaresi az olan odalarda sürgülü gardropları öneririm. Ama eğer alanınız geniş ise, bir giyinme odasına sahipseniz o zaman kapaklı gardrop modellerini seçebilirsiniz.

Gardrop Alırken Dikkat Etmeniz Gereken Hususlar

   Bir diğer husus da gardrobunuzda ayna bulunması. Çünkü böylelikle ayrıca bir boy aynasına gerek kalmadan eşya kalabalığından kurtulursunuz. Aynalı gardrop ile odanıza bir ferahlık daha katmış olursunuz. Ayrıca verdiği derinlik hissi ile odanız olduğundan da büyük gözükecektir. Ben artık odamda ortalıkta küçük eşyaların bulunmasını istemediğimden büyük aynalı ve sürgülü bir gardrop tercih ettim. Böylelikle raflardan birine makyaj organizerımı koyarak makyaj ürünlerimi dolabın içine hapsettim. Benim gibi çalışan bir bayansanız ve makyaj masanızı toplayacak zamanınız yoksa, makyaj yapmayı da seviyor ve ihmal etmiyorsanız; gardrobunuzun raflarına makyaj organizerları yerleştirip makyaj masası gibi bir fazlalıktan kurtulabilirsiniz. Bu anlamda odanızda da hiçbir dağınıklık olmaz. Gardrobunuzun aynası da pekala çok iyi bir makyaj aynası görevi de görüyor. En azından ben rahat yaşam alanı ve genişlik sevdiğim için, ayrıca çok eşya görüntüsünden kurtulmak için fazlalıklarımı ve kullandıklarımı çok kullanışlı, pratik fikirlerle dizayn edilmiş gardroplarda hapsediyorum. Böyle gardroplar sadece yaşam alanınızı genişletmediği gibi, bir de hayatınıza dair pratiklikler kazandıracak.

aynalı gardrop

  Artık en son düşüneceğiniz şey gardrop fiyat ve modelleri. İşlevsel özelliklerinden sonra bütçenize uygun ve tarzınıza uygun modelleri seçmek sizin elinizde. Mobilya ihtiyacımda daha önce olumlu deneyimlerim olduğu için alışveriş tercihim zaman zaman Adore Mobilyadan yana oldu. Çünkü bütçenize ve tarzınıza uygun modeller sunuyor. Adore bu anlamda işlevsel gardroplar da üretmiş. Yatak odanıza en uygun gardrop modellerini görmek için bir göz atın derim. Kendinize uygun bir modeli adore gardrop sayfasında bulacağınıza eminim: https://www.adoremobilya.com/yatak-odasi/gardiroplar .


   Eğer bu sıralar eşyalarınızı yenilemeyi düşünüyorsanız ya da ihtiyacınıza göre bir yatak odası dolabı almak istiyorsanız bahsettiklerimi aklınızda bulundurmanızda yarar var.  İyi alışverişler...











AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

14 comments

  1. Şimdi alacak olsam bol çekmece ve raf olsun isterim herhalde 😊

    YanıtlaSil
  2. Sürgülü ve aynalı dolaplar gerçekten kullanım kolaylığı sağlıyor..

    YanıtlaSil
  3. Beautiful wardrobes!
    Have a lovely Wednesday sweetie! ❤️
    www.travelera.es

    YanıtlaSil
  4. bence çok güzel bir yazı olmuş canım :)

    YanıtlaSil
  5. Görseller, içeriği zenginleştiriyor. Gerçekten çok hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
  6. Bol kapılı ve mümkünse bol çekmeceli gardroplar bile yetmiyor. Sanki bir giyim odası ancak kurtaracak gibi :)

    YanıtlaSil
  7. Büyük gardroplar güzel de aslında hayatımızda fazlalıklardan kurtulsak çok daha özgürleşeceğiz bence...sonu gelmiyor çünkü :)

    YanıtlaSil
  8. Ah tam da ihtiyacım olan öneri yazısı, çok tşkler (:

    YanıtlaSil
  9. İyi günlerde kulllanın. Ben de bu asalar adoreden bir dolap alacağım

    YanıtlaSil
  10. Ben evi aldığımızda gömme dolap yaptırtmıştım tüm duvarı. dediğin gibi sürgü kapı ve çekmeceler sürgülerin içinde. Çok düzenli görünüyor...

    YanıtlaSil
  11. ne kadar çok dolap, çekmece olursa olsun yetmiyor.. sadeleşmek istesem de asla başarılı olamıyorum..O nedenle güzel, bol çekmeceli, bol bölmeli gardroplar herzaman tercihim.

    YanıtlaSil
  12. çekmece ve dolap çok önemli kızımın odasını değiştireceğim bu sene dusunuyorum bir dolap yetmiyor artık :) güzel bir yazı

    YanıtlaSil
  13. En büyük hayalim giyinme odasi 😄😄😄

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar