Bagvagon Çanta Modelleri

Çarşamba, Temmuz 26, 2017

   Kıyafet, takı ve ayakkabı kadar çanta tutkunluğum da var. Özellikle de son yıllarda oluştu. Bagvagon sitesinden çanta modelleri bir harika. Ben de siteden bu petrol yeşili çantayı seçtim.

    Çanta önemli bir aksesuar bayanlar için. Özellikle kombininiz ile uyumlu çantalar seçmek zorundasınız eğer şık olmak istiyorsanız. Ya da çok sade kombininize çok detaylı ve renkli bir çanta ekleyerek sadelikten kurtulup sıradışı olabilirsiniz. Bu yüzden doğru seçimler yapmak gerek. Doğru seçim yapmak için de gardrobunuzda her renkten çanta modelleriniz olmalı bence.

    Bagvagon sitesi birçok kaliteli çanta modellerini sunan bir site. Gerçek deri ve 1. sınıf suni deri çanta modelleri ile dolu olan bu sitede, trende uygun renkler ve modeller mevcut. İdeal ölçülerde olan bu çantalardan eminim sizin zevkinize göre de vardır.

    Moda blogu olarak çanta tercihleri de çok önemli. Petrol yeşili çanta hem modeliyle, hem rengiyle, hem de kullanışlılığı ile tercih edilir bir çanta. Birçok renk ve modelde çantam olmasına rağmen, petrol yeşili çantam yoktu. Ben de tercihimi bu renk ve modelden yana kullandım. Umarım siz de sevmişsinizdir.

Bagvagon Çanta Modelleri

Bagvagon Çanta Modelleri



     Sitede daha birçok model var ama ben sizler için birkaç model seçtim umarım beğenirsiniz.


mor çanta: Burdan 





siyah çanta: Burdan






renkli çanta: Burdan





boncuk detaylı çanta: Burdan





sarı çanta: Burdan

Siz daha farklı çanta modellerine bakmak isterseniz www.bagvagon.com adresini ziyaret edip çanta modellerine bakıp, belki de kendiniz için bir tane seçebilirsiniz...


AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

4 comments

Popüler Yayınlar