Tosave Alışverişim

Salı, Haziran 20, 2017

alışveriş-Tosave-nakışlı dantel kumaş-kadın figürlü çanta-moda blogu
    Tosave alışverişimden bahsedicem bugün. Artık evren bana dikişe tekrar başla diyor, nitekim Tosavede bu harika nakışlı kumaşı görünce es geçemedim doğrusu. Bakalım başka daha neler seçmişim, bakalım mı?


   Tosavede oldukça uygun fiyata ürünler bulabiliyorsunuz. Kargo takip numarası vermemesi sanırım bu sitedeki ürünleri daha ucuz kılıyor. Ürün bazen 8 günde gelirken, bazen de 1 ayı bulabiliyor gelmesi. İnanılmaz ucuzlukta ürünlerin olması sizi de şaşırtacaktır eminim.

   Siteden ben bir de çok şirin bir çanta seçtim. Üzerinde değişik kadın figürleri olan bu çanta büyüklüğü ile de oldukça kullanışlı. Böyle bir çantayı spor ya da klasik kombinlerinizde kullanabilirsiniz. Bu yıl da özellikle üzerinde resim ve figürlü çantalar çok görebiliyoruz. Daha önce clutch da seçmiştim böyle kadın figürü olan. Bu çanta da oldukça şık ve şirin. Siz de bu çantanın ürün ve fiyat bilgisine buradan bakabilirsiniz.

   Evrenden gelen dikiş seslerinden dolayı bu kumaşı da biran önce değerlendirmem gerek. Özellikle yurtdışından ithal edilen bu tarz dantel ve nakışlı kumaşlar yurtdışında oldukça ucuz. Tam 1 metre uzunluğunda ve eni 135cm olan kumaşı detaylı olarak incelemek isterseniz buraya bakabilirsiniz. Ayrıca sitede beyaz tülden olanı da var. Ben siyah tercih ettim. Bakalım ilerleyen zamanlarda bu kumaştan neler çıkıcak ortaya, takipte kalın...

alışveriş-Tosave-nakışlı dantel kumaş-kadın figürlü çanta-moda blogu

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

8 comments

  1. çantaya bayıldım :)!! kumaştan da ne harikalar çıkaracaksın eminim bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. dikişten hiç anlamıyorum ama sen dikince harika bir şey olacaktır eminim :-)) ama o çanta nedir öyle bayıldım güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  3. Çanta çok güzel. İyi günlerde kullanın... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Kumaş da çantada birbirinden güzeller....

    YanıtlaSil
  5. ÇANTA ÇOK GÜZELMİŞ GÜLE GÜLE KULLAN TATLIM

    YanıtlaSil
  6. Kumaş müthiş sen de dikişe başla ama :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar