Güneş Gözlüklerinde Bol Çeşit Atasun Optik’te!

Cuma, Haziran 30, 2017

Gözlerin ve göz çevresinin güneşin zararlı etkilerinden korunabilmesi, görme kayıplarının en aza indirilebilmesi için aslında yaz, kış güneşin etkisini hissettirdiği her an güneş gözlüğü kullanılmalı. Cildimizin en hassas olduğu yerler kesinlikle göz çevresi olduğu için göz çevresindeki derinin korunması çok büyük önem arz ediyor. İşte bu bakımdan güneşe çıkmadan önce güneş kremi kullanmak yetmiyor bir de yüze, göz şekline uygun tam da yerine oturan güneş gözlükleri tercih edilmeli. Aksi halde yan taraflardan, aralardan fazlaca giren güneş ışınları yine zarar verecektir. Bir de göz sağlığının, görme yetisinin önemi, bir kez kaybedildiğinde ya da yavaşladığında geri kazanılmasının zor oluşu güneş gözlüklerinin önemini bir kez daha gösteriyor. İşte tüm bu sorunların çözümü tam olarak Atasun Optik’te. Zira her göze, her yüz şekline uygun en uygun, dünyanın tercih ettiği markaların en yeni trend gözlük modellerinin tamamı Atasun Optik’te sizleri bekliyor. Fakat bunun için mağazaya gitmenize elbette gerek yok, sadece www.atasunoptik.com.tr adresine uğramanız yeterli.

Size en çok yakışanı Atasun Optik’te bulun!

Güneş gözlüğü; görme fonksiyonlarının ve göz çevresinin sağlığı için çok önemli bir ihtiyaçtır. Hal böyle olunca da hemen herkesin güneş gözlüğü satın alma gereksinimi doğuyor. Ancak güneş gözlüğünün gözlerde, yüzün en çok dikkat çeken bölgesinde konumlanıyor olması elbette ki, bunları sadece ihtiyaçtan bir adım daha öne çıkarıyor. Evet, güneş gözlüğü gereksinim olduğu kadar da aksesuardır. Hem de kıyafeti, yüzü, stili tamamlayan bir aksesuar! İşte bunun için “gözlük, işte fark etmez” moduna kesinlikle girmeyin. Size en çok yakışan, sizin tarzınızı en çok yansıtan güneş gözlüğü modellerini Atasun Optik internet sitesinden bulun. www.atasunoptik.com.tr adresinde sizin için de en doğru güneş gözlükleri var.

Yüzünüze en çok yakışan gözlükler Atasun Optik’te!

Herkesin yüz şekli farklıdır ve gözlüğün de kendi yüzüne uygun olması, modelin onu tamamlaması önemlidir. Yüzünüzün şekli aslında sizin dış görünümünüzün, dışarıya verdiğinizin elektriğin de tamamlayıcısıdır. Bu bakımdan nasıl ki, göz makyajınızı yüz şeklinize yakışan şekilde yapmak istiyorsanız, gözlüğünüzü de yüzünüzün şekline göre seçmelisiniz. Güneş gözlüğü almak isteyen herkes için yüz şekline uygun gözlükleri Atasun Optik internet sitesinden kolayca seçmek mümkün.

Atasun Optik internet sitesine girdiğinizde yüzünüze en çok yakışan gözlük modelini seçmenize yardım edecek bir uygulama ile karşılaşacaksınız. Şöyle ki uygulamada öncelikle kare, oval, kalp, üçgen ve yuvarlak şeklinde ayrılan yüz şekillerinden kendinizinkini seçin. Ardından beğendiğiniz modellerin tamamını bu yüze takarak deneyin ve nasıl durduğunu görün. Gözlük seçmekte zorlanan kişiler için mucizevi bir buluş olan bu sistem, aslında gözlük tarzında değişiklik yapmak isteyen herkes için uygun. Bu sayede yüzümüze en çok yakışan gözlüğü başkasından yardım almaksızın seçebileceğiz. Siz, siz olun, Atasun Optik internet sitesine bakmadan gözlük almayın!

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

5 comments

  1. Şimdi tam da zamanı.. Gözlerimizi güneşin etkilerinden korumak önemli.. Sitede göz şekline uygun gözlük önerileri de var..Çok beğendim. Seçim yapmayı kolaylaştıracaktır.. Teşekkürler..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Gözlük seçimi gerçekten zor... Güzel olmuş... Sevgiler....

    YanıtlaSil
  3. Gözlüksüz yaz kis yapamam 😊

    YanıtlaSil
  4. Yaz-kış gözlük olmalı :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar