Fashionmia Alışverişi

Cuma, Haziran 23, 2017

Balon kollu elbise-moda blogu
    Fashionmiadan birçok alışveriş seçeneklerim var bugün. Takı, aksesuar ve kıyafet seçeneklerimden bahsedicem bugün. Yurtdışı alışveriş sitelerinden biri olan Fashionmiada daha birçok seçenekler var, dilerseniz benim neler seçtiklerime bakalım.


    Öncelikle ilk kombinimdeki petrol yeşili elbisem Fashionmiadan. Farklı iki rengi daha bulunan elbisenin kol modeli özellikle dikkat çekici.

Balon kollu elbise-moda blogu

Balon kollu elbise-moda blogu

      İkinci kombin pek umduğum gibi olmasa da yine de size sunuyorum. Elbise umduğumdan uzun durdu. Organza çiçekli elbiseyi üzerine ceket giyerek kombinlemek istedim.




     Fashionmiada diğer ürünler ise aksesuar ve takılar. Kış için kürklü gri fular aslında biraz gecikmiş bir kargo. Choker model kolyeleri kızım ve ben çok seviyoruz. Bu choker kolyede ayrıca zincirli bir detay da var. Diğer takı ise sarı kristal taşlı kolye ucu. Yonca şeklindeki bu kolyenin sitede farklı renkleri de mevcut.







   İşte Fashionmia alışverişim bu kadar. Umarım beğenmişsinizdir ya da beğendikleriniz olmuştur. Şimdiden iyi bayramlar diliyorum herkese. Sevgiler, iyi bayramlar...




AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

7 comments

  1. Kürk yakadan bende de var geç geldiği için yazamamistim hatta hepsini güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Yesil elbise çok zarif. Iyi bayramlar canim 😊

    YanıtlaSil
  3. Çok yakışmış :) Tabi güzele herşey yakışır

    YanıtlaSil
  4. Yeşil elbise çok şıkmış, güle güle kullan hepsini de :)

    YanıtlaSil
  5. Rengiyle duruşuyla elbiseye bayıldım. Ne kadar şık...

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar