Balon Kollu Bluzlar
Pazartesi, Haziran 12, 2017
Balon kollu bluzlar her zaman beğenimi kazandığı gibi bu yıl da bu farklı modellerdeki kollar çok moda. Bu tarz kolları özellikle çok zarif ve şık buluyorum. Bir moda blogu olsam da ben her zaman seçimlerime dikkat etmişimdir.
Pötikare deseni pek sevmesem de, aklıma mutfak örtüleri geldiği için olsa gerek, bu yıl da çok moda. Bu bluzu deseninden çok modeli beni cezbettiği için seçtim. Ve aslında bluz aplikesiz sade bir model olmasına rağmen ben her zamanki nakış detay severliğimden dolayı bluza güllü bir aplike uyguladım. Bence böylesi bana daha uygun oldu. Ayrıca bluzun yaka kısmındaki çizgi şeklindeki dekoltesi de oldukça farklı bir hava katmış bluza. Sadece kolları ile değil, yaka kısmıyla da oldukça farklı bir tasarım bluz.
İlk kombinin ürün detaylarına aşağıda verdiğim linklerden ulaşabilirsiniz...
bluz: Shein / pantolon: LCWaikiki / clutch: Sammydress / gözlük: Lovelywholesale
Diğer ikinci kombindeki balon kollu bluz ise çizgili. Ayrıca farklı tasarım peplum modeli ile de oldukça göze hitap ediyor. Bluzların koton kumaştan olması da yaz için ideal. Hem sağlıklı kumaşlara sahipler hem de farklı tasarımları var. Peplum bluzlar özellikle ince belli bayanların tercih etmesi gereken bir model. Çünkü eğer kalın bir beliniz varsa bir de peplum model tercih edince aşağıya doğru açılan modeliyle olduğunuzdan daha kilolu gözükebilirsiniz.
Bu ikinci kombin detaylarını ve ürün linklerini aşağıda görebilirsiniz...
gözlük: Despada / bileklik: Zaful / küpe: LCWaikiki
Mutlu günler...
17 yorum
This style and and the looks you combined look so perfect ,I love it
YanıtlayınSilIki kombinde çok yakışmış. Güle güle giy canım. ;) sevgiler
YanıtlayınSilbeyaz lacivert şeritli gömlek harika ayrıca çantaya da bayıldım
YanıtlayınSilDeğişik kollar, hoş detaylar güzel günlerde giy canım...
YanıtlayınSilsevgiler...
Pötikare desenli olanı çok sevdim, ikisi de size çok yakışmış. Sevgiler :))
YanıtlayınSiliki kombinde harika canım ama pötikareli olan daha benim tarzım,
YanıtlayınSiliyi günlerde kullan....
iki kombinde harika cnm valon kollar zarif duruyor:)
YanıtlayınSilHer ikisi de harika parçalar canım peplum bluzlari da çok seviyorum ben :)!
YanıtlayınSilİkinci kombinindeki bluza bayıldım ayrıca ayakkabılarda çok hoş ☺
YanıtlayınSilBu sene çok moda sanırım. Bir çok mağazada görüyorum. Size de çok yakışmış... Sevgiler...
YanıtlayınSilbana pek yakışmadı ama özellikle işlemeli olan çok güzel duruyor çok yakışmış :-))
YanıtlayınSilGreat look dear! :)
YanıtlayınSilçok güzel duruyor sanada çok yakışmış :))
YanıtlayınSilSo beautiful!! :)
YanıtlayınSilhttp://julesonthemoon.blogspot.it/
Sanırım pötikareli olan benim favorim! Nakış eklenmiş tabiki :)
YanıtlayınSilBence nakis detayi çok uymus. Kendim böyle kol hiç giyemem ama baskalarinda görünce begeniyorum.
YanıtlayınSilNakış ne kadar değiştirmiş bluzu...
YanıtlayınSil