Abiye Çanta

Cumartesi, Haziran 10, 2017

alışveriş-abiye çanta-taşlı abiye çanta-moda blogu
Malum önümüz yaz sezonu ise düğün dernek çoğalıyor. Bu durumda biz de kıyafetimiz kadar aksesuarlarımıza da özen göstermeliyiz. Kıyafetimiz kadar dikkat çeken bir diğer husus da ayakkabı ve çanta. Bugün size yeşil taşlı abiye çantayı öneri olarak sunuyorum.

   Zafuldan çok beğenerek seçtiğim bu abiye çanta şık olmasının yanısıra oldukça da kaliteli. Bütün taş ve kristal detaylar çok güzel. Böyle bir çantayı siyah, yeşil, dore rengi, beyaz ya da ten rengi bir abiyenizde kullanabilirsiniz. Ne kadar çok düğüne gidemesem de bu tarz güzel abiye çantaları depolamayı seviyorum. Çünkü bazen vaktimiz o kadar kısıtlı oluyorki alışveriş için elinizin altında bu tarz bir çanta bulunması kesinlikle bir kolaylık oluyor.

   Zafulda bu çantayı ilk gördüğümde menzilime almıştım diyebilirim. Çünkü gardrobunuzda olmazsa olmaz parçalardan bence. Güzelliklere yetişilmez biliyorum, ama bu çanta için bir güzellik yapmak gerekiyor. Bu çantanın ürün ve fiyat bilgisine buradan ulaşabilirsiniz...

   Zafulun 3. yılına özel seçtiğim ürünleri inşallah beğenmişsinizdir. Zaful bu yıldönümünü oldukça şaşalı kutluyor. Bu anlamda biz bloggerları da ihmal etmiyor. Ayrıca sizlere özel de birçok indirim imkanları sağlıyor. Sitedeki büyük indirimleri ve fırsatları kaçırmayın.

  Umarım bu yazımız huzur ve barış içinde, eğlencelerin, düğünlerin ve davetlerin çok olduğu bir yaz olur. Mademki okullar tatil olduysa  şimdiden iyi tatiller diliyorum hepinize... Bu arada Zafulun 3. yıl fırsatları için buraya bakabilirsiniz.

alışveriş-abiye çanta-taşlı abiye çanta-moda blogu

alışveriş-abiye çanta-taşlı abiye çanta-moda blogu


alışveriş-abiye çanta-taşlı abiye çanta-moda blogu

çanta: Zaful





AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

7 comments

  1. Çok şık, güle güle kullan canım, ayrıca "clutch" değil de, abiye çanta dediğin için sevindim, ben çocukken gece çantası derdik hatta. (Benim böyle takıntım var :)

    YanıtlaSil
  2. Senin bu çanta zevkine bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Zümrüt detayları harika olmuş çantada *.* Güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
  4. Hakikatten hoş ve çok fazla şeyle birlikte kullanılabiecek bir seçim olmuş.
    Ben de edinsem bir tane iyi ederim doğrusu

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Tam senlik bir çanta gerçekten...

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar