Zaful'da Bulabileceğiniz Vintage Çiçekli Elbiseler

Cuma, Mayıs 19, 2017

   Zaful uzun yıllardır tercih ettiğim online bir alışveriş sitesi. Özellikle vintage modasını çok sevdiğim için, buradan da zaman zaman ürünler seçiyorum.


   Zaful özellikle 3 yıldır müşterilerine hizmet veren güvenilir bir site. Ürün bilgi ve kalitesi tartışılmaz. Ayrıca ürün çeşitliliği açısından da oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Ben 3 yıldır sürekli Zafuldan seçim yapıyorum.

    Ben bir vintage sever olarak siteden vintage floral dress bölümünden birçok ürün seçtim. Siz de bir göz atabilir, favori ürününüzü seçebilirsiniz. Ben bu yıl özellikle de elbiselere bir düşkünlük yaşıyorum. Midi boy elbiseler favorim. Uzun yıllardır modayı takip ediyorum ve herkesin tarzı olduğu gibi benim de bir tarzım var. Bu tarz daha çok vintage yönünde. Bohem tarz mesela pek bana göre değil. Heleki otantik kıyafetleri hiç sevmiyorum. Herkes rahat olduğu  ve sevdiği kıyafetleri seçmeli ve de giymeli. Dediğim gibi yıllardır modayı takip etmeme rağmen yakışanı giymeye çalışırım. Bana göre moda da yakışandır. Kendinizi tanıyarak giyinmeniz çok önemli. Ben bu anlamda kendimi çok iyi tanıyor ve seçimlerimi ona göre yapıyorum. Bu yüzden kıyafetler üzerimde çok mutlu. Seçimlerimi de online alışveriş sitelerinden yaparken oldukça titiz ve dikkatli davranıyorum. Bu dikkatli ve titiz alışverişin sonucunda oldukça memnun kalıyorum. Çünkü ürün detaylarını yakından inceliyor ve ona göre seçimlerimi yapıyorum. Zaful bu anlamda da oldukça güvenilir. Ürünü sitede nasıl görüyorsanız o şekilde geliyor. Çünkü çok ucuz ürün satan sitelerde resimdeki ile gelen ürün arasında dağlar kadar fark oluyor. Ama Zafulda bu böyle değil.

Free Shipping / Ücretsiz Kargo
    Zafulda avantajlar çok. Özellikle yurtdışı kargolarında 30 Doları geçince gümrük ödüyorsunuz. Ancak Zafulda 30 Dolardan sonra kargo ücretsiz. Bu da biz alışseverler için büyük bir avantaj.

  
Coupons / Kuponlar
   Zafulda herzaman indirim avantajları var. Özellikle sitenin anasayfasında yer alan indirim kodlarını alışverişlerinizde kullanarak müthiş fırsatlar yakalayabilirsiniz.


Comments/ Yorumlar 
   Zaful sitesinden alışveriş yapmış kişilerin yorumlarını da görebilirsiniz. Ürünler hakkında böylece daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Tüketici memnuniyet ve memnuniyetsizliğini öğrenebilirsiniz.


Free Gifts / Hediyeler
   Yıldönümü kutlaması sebebiyle bazı hediye kazanma şansı yakalayabileceksiniz siteden.



   Sitede gönderim olayı ise 3 gün ile 15 gün arasında değişiyor. Kargo takip numaralı olması sebebiyle PTT kargodan gönderinizin nerede olduğuna dair bilgi edinebilirsiniz. Benim ürünlerimn sorunsuz bir şekilde geliyor. Bu yüzden siteye de güvenim var. Yıllardır bir aksaklık yaşamadım. Bu anlamda güvenebileceğiniz bir site.

   Vintage floral dress bölümüne bakmayı unutmayın. Güzel seçenekler bulacaksınız eminim. Bugünlük bu kadar deyip size musmutlu günler diliyorum...

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

2 comments

  1. Vintage elbiseler en sevdiklerim arasında da benim de canım :) hatta sipariş verdim bi iki tane :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar