Zaful 3. Yaşını Kutluyor

Cuma, Mayıs 19, 2017

    Zaful 3. yaşını değişik hediyeler ve indirim fırsatları ile kutluyor. Siz müşterilerine daha iyi imkanlar sağlamaya çalışıyor. Özellikle bu yıldönümüne özel fırsatları kaçırmayın...


1. First met with Zaful
    3 yıldır bu siteden seçimlerimi sizlerle blogumda paylaşıyorum. Bugüne kadar alışverişlerimde yanılmadım daha önce de başka bir blog postumda paylaştığım gibi. Zaful bu anlamda güvenilir. Ürünler istediğiniz gibi geliyor.

2.The story between us & the day we start our first collaboration
  Bu siteyle uzun yıllardır çalışıyorum. Ve ilk günden itibaren Zaful bana bu güveni sağladı düzenli çalışmasıyla.

   Yaz yaklaşırken tatile denize ya da havuza gidecekler için mor renk tutkunu olarak size mor bikini  ( purple bikini ) modellerini paylaşmak istiyorum. Siz de siteden kırmızı linki tıklayarak daha fazla ürüne ulaşabilirsiniz. Bakın ben sizin için mor bikini modelleri seçtim. Mor sanatçı rengi ve en güzel renklerden biri. Tabi siz siteden istediğiniz renklerde seçim de yapabilirsiniz. Farklı mayo ve bikini modellerinin bulunduğu sitede ürün yelpazesi oldukça geniş.








   Ayrıca genç kızlar için de uygun ( bralette bikini ) bikiniler mevcut sitede. Onlara da göz atmanızı tavsiye ederim. Birbirinden güzel seçenekleriyle beğeninizi kazanacağına inanıyorum. Hem trendi yakalamak için hem de uygun indirimler yakalamak için Zafulu ziyaret edebilirsiniz. Yaz yaklaşırken, tatil hazırlıklarına başlarken özellikle Zafulda Hazirana özel fırsatları kaçırmayın.


  Daha önceki postumda belirttiğim gibi Zafulda fırsatlar harika. Onları burada da tekrar yinelemek istiyorum sizlere. 

Free Shipping / Ücretsiz Kargo
    Zafulda avantajlar çok. Özellikle yurtdışı kargolarında 30 Doları geçince gümrük ödüyorsunuz. Ancak Zafulda 30 Dolardan sonra kargo ücretsiz. Bu da biz alışseverler için büyük bir avantaj.

  
Coupons / Kuponlar
   Zafulda herzaman indirim avantajları var. Özellikle sitenin anasayfasında yer alan indirim kodlarını alışverişlerinizde kullanarak müthiş fırsatlar yakalayabilirsiniz.


Comments/ Yorumlar 
   Zaful sitesinden alışveriş yapmış kişilerin yorumlarını da görebilirsiniz. Ürünler hakkında böylece daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Tüketici memnuniyet ve memnuniyetsizliğini öğrenebilirsiniz.


Free Gifts / Hediyeler
   Yıldönümü kutlaması sebebiyle bazı hediye kazanma şansı yakalayabileceksiniz siteden.



   Sitede gönderim olayı ise 3 gün ile 15 gün arasında değişiyor. Kargo takip numaralı olması sebebiyle PTT kargodan gönderinizin nerede olduğuna dair bilgi edinebilirsiniz. Benim ürünlerimn sorunsuz bir şekilde geliyor. Bu yüzden siteye de güvenim var. Yıllardır bir aksaklık yaşamadım. Bu anlamda güvenebileceğiniz bir site.

    Yazın tatilde de modadan vazgeçmeyelim diyorsanız bu online alışveriş sitesine bakabilirsiniz. Şimdiden keyifli alışverişler...

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

4 comments

  1. Great post dear! I love Zaful! :)
    New post on my blog: http://vesnamar.blogspot.rs/2017/05/gamiss-wishlist-bohemian-dresses.html

    YanıtlaSil
  2. Bu yildönümleri çok iyi oluyor ya :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar