Nefis Demet'te Workshop

Pazar, Nisan 30, 2017

etkinlikler-Nefis Demet-Workshop-kek ve çikolatalar-Çikolatalı meyve topları-Ankaralı Bloggerlar
   Bu haftasonu blogger arkadaşlarımı Nefis Demet'te Workshop yapmak için davet ettim. Çok keyifli zaman geçirdik. Kızım ve ben de bu zor olan işte nefis meyve demetleri hazırlamaya çalıştık. Ankaralı Bloggerlar olarak nefis demetlerimizi hazırladık...


   Sizlerde benim gibi klasik hediyelerden sıkıldıysanız ve tatlı bir hediye arayışındaysanız sizleri Nefis Demet'in tatlı ve o kadarda renkli dünyasına alayım.  

   Nefis Demet Genel Müdürü Mahmut Atar Ürün ve Marka hakkında bizlere geniş bilgi verdi.Bizleri etkinliğimize katılarak çok mutlu etti.Mahmut Bey den sek törel ve içerik yönetimi ile bize güzel bir sunum yaptı.
   Kişiye özel hediyeler artık günümüzde vazgeçilmez bir hal aldı, durum böyle olunca bende özel günlerde klasik hediyeler yerine tatlı ve çiçeği bir arada barındıran Nefis Demet aranjmanlarına göz diktim. Nefis kekleri ve taze meyveleriyle ağzımızı tatlandıran ürünleri bir arada sunan ve bunları çikolatayla kaplayan,çiçek ve kalplerle süsleyen Nefis Demet ailesinin görsellerine birlikte bakalım.
Sevgiliyle bu güzellikleri yemek için illa 14 şubat olması lazım değil. Birlikte geçirilen her an özeldir mantığında olduğum için eşime ve çocuklarıma bu güzellikleri sunmak benim için büyük bir zevk. 
   
    Sizler de, sizin için özel olan günlerde bu şekilde kek ve çikolatalarla sevdiklerinizi şımartabilirsiniz.
   
   Herkesin bildiği bir gerçek var,artık hastane odalarına canlı çiçek alınmıyor. Hasta ziyaretlerinde yada yeni doğan tebriklerinde tercihiniz Nefis Demet olmalı. Nefis Demet kek ve meyveleri yemek hastaya moral olur ayrıca gelen diğer ziyaretçilere ikram olması açısından güzel bir alternatif.
Yeni doğan tebriği için hastaneye Nefis Demet götürdüğünüzde lohusa annelerin keyfini yerine getirmesi açısından da hoş geldin bebek temalı aranjmanlar tercihleriniz arasında yerini alabilir.
Benim en sevdiğim diğer grupsa yıl dönümü grupları. Çikolatalı meyve toplarıyla doğum günü kutlamak, evlilik yıl dönümü kutlamak bence çok hoş. Klasikleşen pastaları kesmek yerine daha güzel görselle bu nefisleri mideye indirmek daha eğlenceli olacaktır.

   Nefis Demet mevsim meyvelerini taze olarak bizlerle buluşturan bir firma. Şimdi göreceğiniz görseller # etkinliğinde objektiflerimize yansıyan görseller.
Ne kadar lezzetli olduğunu söylememe gerek var mı?





    Taze meyve ve kekleri çikolatayla buluşturan ve özel anlarımızda yanımızda olan Nefis Demet ailesiyle tanışmadıysanız acele edin.

    Misafirliğe giderken zevkinize göre,bu şekilde şık bir paket yaptırabilirsiniz :)) Ev sahibini çok mutlu edeceğinden eminim.

   Nefis Demet ailesini daha yakından tanımak için;

   Gücünü ve deneyimini hediyelik lezzet sektörün uzman markası www.Nefis Demet.com 9 şubesiyle koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefliyor.
  
    Başta Meyve Sepeti olmak üzere Karışık Lezzet Sepeti, Çikolatalı Meyve Sepeti, Kek Sepeti, Kurabiye Sepeti, Truffle Sepeti ve Lezzetli Kutular kategorilerindeki ürünler hem tazelikleri hem de lezzetleriyle damaklarda güzel tatlar bırakıyor.

     Her Özel Güne Özel Hediye;
www.NefisDemet.com web adresinden ve Türkiye genelindeki 9 şube üzerinden sipariş alan Nefis Demet alanında uzman ustalar ve dağıtım personeliyle özel günlerinde tüketicilerin yanlarında olmak istiyor. Şubelerin bulunduğu illerde aynı gün teslimat ve ücretsiz kargo imkanı sunan Nefis Demet’nun en büyük isteği; tüm lezzet meraklılarının gözünde “En Nefis Hediye” haline gelebilmek.

     Doğum Günü Hediyeleri;
     Nefis Demet, www.NefisDemet.com görüntülenebilen onlarca değişik renk ve çeşitteki doğum günü aranjmanı meyve, kek, kurabiye ve trufflelar ile doğum günü kutlamaları için çok sayıda seçenek sunuyor. Doğum gününü klasik kutlamalardan farklılaştırmak isteyenlerin ilk tercihi olan kategoride ayrıca tüm Türkiye’ye kargolanabilen özel Lezzetli Kutular da bulunmakta.
     
     Kurumsal Hediyeler;
     Şirket içi etkinlik, personel özel gün kutlamaları, özel tasarımlı kutulardan oluşan şirket tanıtımları gibi tüm kurumsal hediye ihtiyacı da Nefis Demet tarafından karşılanabiliyor. İhtiyaç doğrultusunda belirtilen sayıda üretilen kurumsal ürünler tazeliklerini kaybetmeden şirketlere teslim ediliyor.

     Kısaca bu nefis fırsat kaçmaz... Sipariş için 444 6 934... Hem de Türkiye'nin her yerine... İsterseniz workshopumuzdan güzel karelerle yazımı sonlandırayım...


etkinlikler-Nefis Demet-Workshop-kek ve çikolatalar-Çikolatalı meyve topları-Ankaralı Bloggerlar

etkinlikler-Nefis Demet-Workshop-kek ve çikolatalar-Çikolatalı meyve topları-Ankaralı Bloggerlar




etkinlikler-Nefis Demet-Workshop-kek ve çikolatalar-Çikolatalı meyve topları-Ankaralı Bloggerlar


etkinlikler-Nefis Demet-Workshop-kek ve çikolatalar-Çikolatalı meyve topları-Ankaralı Bloggerlar

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

10 comments

  1. Aa! Harikaymış, hepsini kendi ellerinizle hazırladınız demek valla tebrikler. Çikolata toplarına bayıldım. Ankara'dayım ama hiç haberim yoktu, 9 şubesi de varmış e çok iyi. Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Biz de Nefis Demet' e bir hafta öncesinde gittik, bu leziz demetleri yaptık ve afiyetle yedik. Dikkatimi çeken şey kurabiye ve truffların tazeliği oldu, bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş bir etkinlik oldu gerçekten Nilgün'cüm, davetin için yeniden çok teşekkür ederim! Babamın doğumgününe de denk gelince masamıza renk kattı ve kendisine özel bir hediye de yapmış oldum bu vesileyle. Çok öpüyorum, sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. gördüm instagramda nefis olmuş hepsi valla canım çekti Nilgüncüm :-)) sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Bayılıyorum bu demetlere çok lezzetli ve şık görünüyorlar.........

    YanıtlaSil
  6. Nefis Demet gerçekten de lezizzzzzz :)

    YanıtlaSil
  7. Hepsi çok güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
  8. Bende Aldım oldukça lezzetliydi. Strafor kalpler çok güzel kim düşünmüşse çok güzel düşünmüş.

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar