Fonex - Saç Bakım Ürünleri

Cumartesi, Nisan 01, 2017

  Biz bayanların en çok muzdarip olduğu şey boyadan ya da fönden dolayı yıpranan saçlarımızı toparlamak. Ben uzun süre açıcılar ile yıpranan saçımı ancak Fonex Argan Yağı ile toparladım diyebilirim. Fonex Saç Bakım Ürünleri bu anlamda çok başarılı.


   İnanın bu argan yağı saç için mucizevi gibi bir şey. Uzun süredir artık toparlayamadığım saçlarıma Fonexin bu bakım ürünleri yetişti. Şampuan temizlemesi ve fonksiyonu açısından güzel, ancak benim en çok memnun kaldığım şampuanın iki yanında gördüğünüz argan yağı ve 10 etkili saç bakım kürü. Organik olması da özellikle tercih edilir kılıyor. Zaten firma o kadar gelişmiş ve başarılı olmuş ki yurtdışında 60ı aşkın ülkeye ihracat ediyor.


   Ben asıl en çok sevdiğim iki üründen bahsetmek istiyorum. 
İlk ürün Argan Therapy Saç Bakım Yağı :
  Özellikle benim gibi bu işleri uğraştırıcı bulan kişiler için çok ama çok uygun bir ürün. Çünkü yıkamadan sonra saçın nemini alıp saç maskeleri ya da kürlerini uygulayıp bekledikten sonra tekrar yıkamak bana çok zor geliyor açıkçası vaktim çok değerli olduğu için. Ama bu Argan yağını yıkama sonrasında nemi alınmış saça uyguladıktan sonra yıkama derdi yok, direk kurutuyorsunuz. Kurutma esnasında saçların yumuşacık olduğunu hissedeceksiniz ki hiç bu kadarını hissetmemiştim. Uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum. Yani performan açısından çok beğendim. İçeriğine baktığımız zaman Argan Yağının yanısıra Badem Yağı, Jojoba Yağı ve Hindistan cevizi yağının dengeli bir birleşimi var. Ürün fiyatı da 17,50 TL. 


 İkinci Ürün ise Fonex Argan Therapy 10 Etkili Argan Saç Bakım Kürü:


 Bu ürün de çok beğendiklerim arasında işlevi açısından. Kuru ve yıpranmış saçların kurtarıcısı diyebilirim. Bunda da diğeri gibi yıkamadan sonra nemi alınmış saça uygulayıp kurutuyorsunuz. Yani oldukça zahmetsiz ve kolay. İçindeki argan yağı saçın onarımı için inanılmaz etkili. Bu ürünün de raf fiyatı 15,75 TL.

   Fonexe ulaşmak isterseniz:
Telefon: 0212 617 25 85 - 0533 300 47 66
Facebook: Fonex Kozmetik




AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

6 comments

  1. Argan saç bakım yağı bence harika :)

    YanıtlaSil
  2. Içerigi güzelmis Nilgüncüm hep faydali yaglar var.

    YanıtlaSil
  3. Ben bu güzel ürünleri sevgili arkadaşım Blana çok merak edince ona hediye etmiştim; o da blogunda yorumladı hatta :) Aralarından en çok 10 in 1 Hair Treatment'ı beğenmiş :) Güle güle kullan Nilgün'cüm, sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan markayı duydum ama henüz hiç kullanmadım :)

    YanıtlaSil
  5. kuru saçlara göre harika bir seriye benziyor güle güle kullan canım :-))

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar