Çiçekli Şifon Elbise

Cumartesi, Nisan 29, 2017

alışveriş-Çiçekli Şifon Elbise-Romwe-Soufeel
    Bu hafta Cumartesi çok lezzetli bir workshop düzenledim Nefis Demette. Bu yüzden etkinlik mekanının önünde gerçekleşen çekimler biraz alelacele olsa da elbisenin güzelliğini yansıtabildiğimizi düşünüyorum. Bugün kombinimizin starı çiçekli şifon elbise.


   Elbise giymeyi küçük bir kız çocuğu iken hiç sevmezken şimdi ne de çok seviyorum. Bu beyaz üzerine çiçekli şifon elbise biraz daha uzundu. Ben biraz daha midi boy yaptım. Çünkü midi boy ile maxi boy arasını sevmiyorum. Belinden kuşaklı bu elbise oldukça rahat.Özellikle gömlek yaka, önden etek ucuna kadar düğmeli elbisenin kullanımı da oldukça rahat. Bu yaz beni böyle elbiselerle çok göreceksiniz. Renk renk, desen desen almayı düşünüyorum. Üstelik

  Bu elbiseyi çağla yeşili süet stilettolarla kombinlemek istedim. Böylelikle elbisenin içindeki renklerden bir geçiş yapmak istedim ki bu olayı da çok severim. Her zamanki gibi clutch elimden eksik olmuyor. Takı olarak da daha önce seçtiğim çocuklarımın isimleri yazılı gümüş kolyeleri taktım.

  Bugünün de kombin ayrıntıları böyle. Başka kombinlerde buluşmak dileğiyle hoşçakalın...

alışveriş-Çiçekli Şifon Elbise-Romwe-Soufeel

alışveriş-Çiçekli Şifon Elbise-Romwe-Soufeel

alışveriş-Çiçekli Şifon Elbise-Romwe-Soufeel

alışveriş-Çiçekli Şifon Elbise-Romwe-Soufeel

elbise: Romwe   /   clutch: Zaful   /   ayakkabı: Twinkledeals

kolyeler: Soufeel


AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

7 comments

  1. Güzel bir bahar seçeneği. Elbise litaratürde genel bir kavram olsa gerek. Arapça kökenli bir kelime; libas kelimesi onun tekili. Elbise de çoğul bir kelime. Üzerimizde taşıdığımız giysiler olarak da değerlendirilebilir. Çocukluğumuzda annelerimizden dyduğumuz ve türkülere konu olan da entari kelimesi boydan giyilen bir giysi olarak adlandırılıyordu sanırım. Eskiden Sümerbank vardı kasabalarda. Oraya gidilir çiçekli pazen kumaşlar kestirilirdi. Terzi de istenilen modelde kızlarımıaz ve kadınlarımıza entariler dikerlerdi. Bu kombinde geneleksel eşarp da kullanılabilir. Ya da saça takılan ayakkabı rengine uygun bir toka, yada bembe bir toka takılabilir diye düşünüyorum. Bahar geldi ama, aynı zamanda sıcaklıklar arttı. Güneşe bakamıyorsunuz. Yine ayakkabı rengine uygun çerçevesi olan bir güneş gözlüğü neden olmasın!.. Takipteyim.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir elbise sizede çok yakışmış mutlulukla giyin😊

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir elbise, baharı çağrıştırıyor...

    YanıtlaSil
  4. çok güzel tam baharlık Nilgüncüm..

    YanıtlaSil
  5. This dress is wonderful 😍

    Have a nice day,

    Tabea
    http://tabsstyle.com

    YanıtlaSil
  6. Tam baharlık, cıvıl cıvıl bir elbise, güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar