Ankaralı Blogger Anneler Macera Adasında

Salı, Nisan 25, 2017

 
     Bu haftasonu ailecek çok eğlendik. Ankaralı Blogger Anneler olarak Ankamalldeki Macera Adasındaydık.  İnanılmaz güzel zaman geçirdik. Eşim, ben ve çocuklar Macera Adasının tadını çıkardık.


   Sevgili blogger arkadaşım Ankara Anneleri Ekibinin davetiyle ve Karakter Dükkanının da sponsorluğunda Macera Adasını tanıdık. Alan o  kadar geniş ve çeşitli oyuncak ve etkinlikler vardı ki hepsini denememiz imkansızdı. Sadece bir çocuğun değil yetişkinlerin de eğlenebileceği çok güzel bir yer.

   Önce Karakter Dükkanından Burçin Hanım ile de yüzyüze tanışma imkanımız oldu. Kendisi benim okuldaşım olduğu için eskileri yad ettik. Macera Adasında Karakter Dükkanına ait ürünleri de bulabilirsiniz.

   Macera Adasının tüm bölümlerinin tanıtımıyla başladı etkinliğimiz. Sonra çocuklarla birlikte öğle yemeğimizi Macera Adasının nezih kafetaryasında yedikten sonra adadaki oyunlara devam ettik. Yani çocuklarınız eğlenirken siz de kahvenizi içip birşeyler yiyebilirsiniz kafeteryasında. Benim çocuklar hemen hemen her oyuncağın tadını çıkarmaya çalıştı. Arada biz de bu imkandan yararlandık. En çok trambolinde eğlenen çocuklar oyuncak ve şekerleme kazanma imkanı da buldu. Sınırsız eğlencenin tadını çıkardılar. Ayrıca kızım ve ben ışıltılı dövmeler yaptırdık Macera Adasındaki Neşeli Yüzler gurubuna. Bir hafta kalıcılığı olan bu dövmeler çok şirin. Giderseniz muhakkak yaptırın derim. Ayrıca adada en şirin bir başka şey de minik kasabaydı. Herşeyin minyatür olduğu bu kasabada minik kulube evler var. Sadece küçüklere göre düşünülmeyen bu adada Kaçış Odası da erişkin ve gençler için büyük bir eğlence. Ayrıca çocuklar için de özel Drama Odası bulunmakta. Çocuklarınızın ve sevdiklerinizin doğum günlerini kutlayabileceğiniz özel bir bölüm de oluşturulmuş. Yani Macera Adasında eğlenceye dair yok yok.

   İsterseniz fotoğraflardan Macera Adasına bakalım...







    Ankarada yaşayanlar ya da yolu düşenler eğlence merkezi ararsa, haftasonu ya da haftaiçi sevdikleriyle Macera Adasında istedikleri gibi eğlenebilir....






AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

8 comments

  1. Çok güzel bir yermiş😊 Çok da güzel bir etkinlik olmuş😊 Çok sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. çocuklar çok eğlenmiş tabi siz de öyle :-))

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten 7'den (hatta 0'dan) 70'e herkesin eğlenebileceği bir mekan olmuş!! Bir arada olmak da çok güzeldi! Öperim!

    YanıtlaSil
  4. Aksiyon filmi gibi, çok da sevimli :)

    YanıtlaSil
  5. ama senin kavalye de pek yakisikli masallah kuzucuga 😊

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar