Kadını En İyi Anlatan Dergi Elle

Cumartesi, Mart 04, 2017

Elle 2017 Mart sayısı çıktı… Yoksa sen daha Elle almadın mı?
Ülkemizde kadın olmak zor! Hele ki bu devirde… Ne giydin? Ne yedin? Ne yaptın? Diye seni gözleyen binlerce meraklı göz arasından sıyrılarak başarılı bir kadın olmak oldukça güç. Ancak şimdi biz bayanların yaşamını büyük ölçüde kolaylaştıran, bize kadın olmanın zor olduğu kadar güzel tarafları olduğundan da bahseden ve motive eden bir dergi olarak Elle hakkında biraz bilgi vereceğim.

Elle Kadın moda dergisi,  28 dilde yayınlanan ve 1945 yılından beri yayıncılık hayatına devam eden köklü bir dergidir. Bu dergi modadan yaşama, teknolojiden sağlığa ve güzelliğe dair hemen her konuda size ışık tutacak olan kılavuz niteliğinde bir yaşam dergisidir. Genelde kadınların yaşamına değinen bu dergi,  kaliteli ve özgün içerikleriyle de zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.
Sezonun öne çıkanlarını, mevsimsel değişimlerin kadınlar üzerine bıraktığı etkileri, kadın olmanın renkli ve bir o kadar da zor olan dünyasını en iyi şekilde okuyucularına sunan Elle dergisi için aynı zamanda bir yaşam dergisi demek de yanlış olmaz. Güvenilir duruşu, alanında uzman ekibi ve profesyonel nitelikleriyle tarafsız olarak her ay sizler için haberler derleyen Elle dergisini artık internet ortamında da okuyabilir ayrıca abonelik işlemlerinizi de buradan halledebilirsiniz.

Kadınları ortak paydada buluşturan Elle dergisi ile bir bayan olarak her konuda fikir sahibi olabilirsiniz. ‘Bir konuda fikir Sahibi olmamaktan korkmayın. Bunun için çabalamamaktan korkun’ derdi büyüklerimiz hep. Hayatımın her alanında bu sözü kulağıma küpe ederek ilerledim ve her daim bilmediklerimi öğrenme isteğiyle okudum, araştırdım. Bugün bu konuda size rahatlıkla söyleyebilirim ki Elle sizlere yaşamdan, kadından ve güzellikten çok daha fazlasını sunmakta ve bilgi birikiminizi arttıracak olan detaylar vermekte. Yıllardır süregelen bir çizgi ve düzeyde okurlarına en kaliteli hizmeti sunan ve dönemin trendlerini sunarak bilgi aktarımı yapan Elle dergisi sayesinde artık kadın olmak zor değil. Çünkü Elle hep kadınla hep birlikte.


AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

8 comments

  1. Elle tabiki favori dergim :)! Kadınlar günümüz kutlu olsun canım :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de çok seviyorum zaman zaman aliyorum. Kadinlar günün kutlu olsun canim ❤

    YanıtlaSil
  3. Benim de çok severek okuduğum bir dergi Elle. Tüm emekçi kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlarım :)

    YanıtlaSil
  4. Eskiden alırdım ama şimdi net çıktı mertlik bozuldu:))))

    YanıtlaSil
  5. Elle dergisi çok sevdiğim bir dergi yılların alışkanlığı çok severim.

    YanıtlaSil
  6. Elle dergisinin içeriği gerçekten güzel fikir veriyor senin paylaşımlarında öyle sevgili Nilgün .

    YanıtlaSil
  7. tabisi çok güzeeel yaa :)

    YanıtlaSil
  8. çok sevdiğim dergilerden biridir içindeki konular hep ilgimi çeker..

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar