Doğru Seçim

Cumartesi, Şubat 25, 2017

Makyaj deyip geçmemek gerek, zira o, biz kadınların olmazsa olmazı. Doğru ve yerinde yapılmış bir makyaj ile adeta mucizeler yaratabiliriz. Hatlarımızı daha da belirginleştiren, yüzümüze ışıltı ve canlılık katan makyaj sayesinde enerjimiz değişir, kendimizi çok daha iyi ve özgüvenli hissederiz. Tabii bu konuda biraz bilinçlenmek, bazı küçük ama önemli noktalara dikkat etmek şart. Aksi halde güzelleşeyim derken gülünç duruma da düşebiliriz. Makyajımız saçımızı, kıyafetimizi tamamlayan bir aksesuar, bu yüzden de giydiğimiz kıyafetin tarzına ve rengine uyumlu olmalı. Spor bir giysiyle gece makyajı nasıl abes kaçar ise frapan bir kıyafet ile günlük makyaj yapmak da soluk, cansız görünmemize neden olur.

İkinci önemli nokta ise, makyaj malzemelerinin bir yandan güzelleştirirken bir yandan da cildimize zarar verdiği gerçeği. Gün boyunca cildimizde kaldığı, ağzımızın, gözlerimizin içine kadar girdiği için makyaj malzemelerinin doğal, sağlıklı ve kaliteli malzemelerden üretilmiş olmaları büyük önem taşıyor. Gün sonunda ise cildin yumuşak bir temizleyici ile makyajdan mutlaka arındırılması gerekiyor. Bu nedenle, güvenilir, çevre ve insan dostu ürünleri tercih edersek hem kendi cildimizi hem de doğayı korumuş oluruz. Hem doğal ve güvenilir, hem de farklı renk seçenekleri olan bu makyaj malzemelerini uygun fiyata satın alabilmek de dikkat edilecek bir diğer önemli nokta kuşkusuz.
İşte Fransız markası Yves Rocher tüm bu özellikleri içinde barındıran doğru markalardan biri. İlk bitkisel kozmetik markası olan Yves Rocher yılların tecrübesiyle %100 bitkisel içerikli ve aynı zamanda son derece etkin ürünler sunmayı başarıyor. Üstelik fiyatları da çok uygun. Örneğin; “saten dokunuşlu allığı” istediğiniz tonda bulmanız mümkün. Aynı zamanda satensi dokunuşu ve güzel kokusuyla keyifli ve kolay bir kullanım sağlarken içeriğindeki muskat gülü yağı sayesinde cildinize bakım yapıyor. Fiyatı ise sadece 37 TL.

Yves Rocher’nin internet sitesine girerek buradan tüm ürünleri, ürün içeriklerini, etkilerini ve uygulama bilgilerini inceleyebiliyorsunuz. Uzun araştırmalar sonucunda etkisi kanıtlanmış, sağlığınıza ve doğaya saygılı, keyifle kullanacağınız bir seçim yapmakta olduğunuzu daha da iyi anlıyorsunuz.





AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

7 comments

  1. Çok haklısın arada çok nadir inceleyip aldığım farklı markalar olsa da tek kullandığım Yves rocher

    YanıtlaSil
  2. Yves Rocher'ı genel olarak seviyorum.😊 Elinize sağlık Nilgün Hanımcım❤

    YanıtlaSil
  3. Haklısın Nilgün'cüm, aşırı makyaj veya doğru yapılmayan makyaj insanı rezil ediyor...çok hafif, belli belirsiz makyaj yapmak maharet işi:)rahmetli annem ta eski yıllarda bir dergide okuduğu bir tavsiyeyi yapardı, makyaj yaptıktan sonra yüzünü soğuk suyla yıkardı, çok iyi oluyor derdi. Bilemiyorum tabii uygulamak lazım. (bunu dediği yıllarda gençti tabii ki, 40'lı yaşlardaydı) bir yaştan sonra tamamen eve kapandı ve makyaj yapmayı bıraktı, ben de bıraktım artık:)))saçlarımı da boyatmıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Çok sevdiğim ve ürünlerini kullandığım bir marka... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Ben de çok begeniyorum ürünlerini.

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar