Triko Elbiseler 2

Perşembe, Ocak 19, 2017

triko elbiseler-moda blogu-fashion blogger
    Triko elbiselerle devam ediyoruz. Dün daha klasik tarz bir triko elbise paylaşırken sizinle, bugün de daha salaş ve spor olan bir triko elbise paylaşıyorum. Özellikle de yabancı ünlülerde bu tarz sökülmüş detaylı elbiseler, kazaklar çok moda.
 
    Bu tarz boydaki bir elbiseyi uzun botlarla kombinlemek bence çok iyi. Onu chokers ve uzun kolyelerle de süslemek lazım. Çünkü elbise oldukça sade. Ve oldukça kalın yünlü bir yapısı var. Salaş olması sizin özgür ruhunuzu ortaya çıkaracak nitelikte.

    Dünkü triko elbisemle bugünkü triko elbisem arasında oldukça fark var. Giydiğinizde kendinizi rahat hissediyorsanız o sizin kıyafetinizdir. Rahat olmak çok önemli. Rahatlıktan kastım spor olması ya da salaş olması değil. Bir topuklu stiletto ile de rahat hissedebilirsiniz kendinizi. Yani sizin benliğinizden alıp götürmüyorsa kendi modanızı yakalamışsınızdır.

   Bu elbisenin dokusu oldukça kalın. Bu kış mevsimine tam uygun bu yüzden. Her yerde rahatlıkla giyebileceğiniz bir elbise bence. Günlük kombininizde tercih edebileceğiniz şık bir parça. Kombinleyeceğiniz tek şey ayakkabı ve aksesuar olduğu için, güne çok uğraşmadan başlayabilirsiniz.

  Bugünlük de bu kadar diyelim. Aşağıda kombinimin tüm detayları var link alternatifi ile...

triko elbiseler-moda blogu-fashion blogger

triko elbiseler-moda blogu-fashion blogger

triko elbiseler-moda blogu-fashion blogger

triko elbiseler-moda blogu-fashion blogger

triko elbise: Romwe  /   çizme: Deichman   /   çanta: Koton  /  gözlük: Firmoo







       İnstagramda  @nilgun_ozen_aydin

moda blogu-fashion blogger


AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

10 comments

  1. Kış mevsiminde en sevdiklerim :)

    YanıtlaSil
  2. çok yakışmış tatlım aslında dün gördüm ama telden yorum yapılmıyor anca yorum yapabildim tam mevsimlik güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Ben bunu dünkünden daha çok sevdim, güle güle giy, çok yakışmış. En sevdiğim renklerden, kolye ve çizme de çok uymuş. Puan veriyorum: 10 :)

    YanıtlaSil
  4. triko elbiseleri çok seviyorum kendi boyuma ve formuma uygun bulduğum zaman kaçırmıyorum =) üzerinizdeki de çok yakışmış =)

    YanıtlaSil
  5. Bu tam benlik bayildim 😊

    YanıtlaSil
  6. İnstagramda fotoğraflarınızı gördüğüm zamanda üzerinizde çok beğenmiştim :) Çok yakışmış

    YanıtlaSil
  7. Şu ilmek kaçmış efektini bir türlü sevemedim kıyafetlerde :) Onun dışında bu elbiseyi çok beğendim; bilhassa diz üstü çizme ile kombin şahane olmuş. Güle güle giy, sevgiler!

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar