Blogumun Yeni Teması - by Gökhan Tekin

Pazartesi, Ocak 30, 2017

moda blogları-blogger teması-seo çalışması
    Blogumun teması değişti. Uzun süredir istediğim birşeyi Sevgili Blogger Kardeşim Gökhan TEKİN yaptı. Takip ettiğim profesyonel moda bloglarının temalarını çok beğeniyordum.



    Takip ettiğim bu bloglar hem çok sade hem de çok şıklar. Basit blogger temasından kurtulmak istedim. Bu anlamda benim her isteğimi itinayla yapan, hatta blog ve seo hakkında değerli bilgiler veren Gökhan TEKİN kardeşime çok teşekkür ediyorum. Bana çok şey öğretti. Altın değerindeki ipuçları, bıkmadan sorularıma verdiği cevaplar takdire şayan. Neredeyse bu tema üzerinde bir hafta boyunca uzun saatler birlikte çalıştık. Nasıl yapalım, nasıl edelim derken ortaya böyle güzel bir blog teması çıktı ortaya sayesinde.

  Gökhan TEKİN de çok başarılı bir blog yazarı. Blogunda izleyicilerine blog oluşturma, blogta kullanılan değerli kodlar, okuduğu kitaplar, sağlıkla ilgili değerli paylaşımları bulunuyor. Aslında yaşamın hemen hemen her değerli unsurundan bir parça var diyebiliriz blogunda. Kendisi blog yazarlığı dışında blog oluşturma, tema değiştirme, header yapma, seo çalışması gibi hizmetleri de sağlıyor profesyonel anlamda. Kendisine mail yolu ile ulaşabilirsiniz.

  Bu temada tek blogun headerını ben hazırladım. Diğer headerıma göre oldukça sade bir header hazırladım. Sadece ismimi ve olmazsa olmaz çok sevdiğim kelebeği koyarak headerı oluşturdum.Tabi bir mor aşığı olarak Sevgili Gökhan TEKİN blog temamdaki bazı bölümlerdeki mor renkte mor bir kelebek koydum. Aslında Gökhan o kelebeğin mor tonunu bularak temada bazı yerlerde (mesela sosyal medya ikonlarında) kullandı. Bu anlamda güzel bir uyumu yakaladık.

   Bir blogger için blogunun görünümü çok önemlidir. Bu yüzden bizim bir parçamız olan blogumuzun istediğimiz gibi görünmesi eminim daha zevkli yazmamıza da sebep olacaktır...

etkinlikler-moda blogları-blogger teması-seo çalışması

                  Tüm bu katkılarından dolayı Sevgili Gökhan TEKİNe çok teşekkür ederim...

📧 bloggokhantekin@gmail.com












       İnstagramda  @nilgun_ozen_aydin





AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

18 comments

  1. Rica ederim. Beğenmene sevindim Nilgün abla.
    Güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar çok teşekkür ediyorum...

      Sil
  2. Mutlulukla kullanmanız dileğiyle...

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan Nilgün'cüğüm, Gökhan kardeşimin de eline sağlık. :)

    YanıtlaSil
  4. çok hoş olmuş çok sade ve zevkli sana çok uymuş bence güle güle kullan .-)

    YanıtlaSil
  5. Gökhan Tekin bu konuda gerçekten takdirle izlediğim ender insanlardan benim de hep yardımcım olmuştur ileride bi değişiklik yapmak istersem de ilk ona ulaşağıma eminim :) güle güle kullan sen de canım :)

    YanıtlaSil
  6. Yeni tasarımı daha önce de dediğim gibi çok beğendim. Çok sade ve şık olmuş! Güle güle kullan Nilgün'cüm :)

    YanıtlaSil
  7. 2017 yılında bloglarına tema bakımından ve bunların mobil cihazlarda görünümü bakımından beklentiler oldukça yüksek olacağını okuyorum dolayısıyla blogların yenilenmesi daha modern daha kullanışlı olması nerdeyse elzem bir şeydir. Gökhan kardeşimin ellerine sağlık size de çok yakışmış severek kullanın❤

    YanıtlaSil
  8. Uzun zamandır eşimin blogu yeniletme ısrarlarını duymazdan gelerek bu konuyu erteledim. Ancak haklısın blogların da yeniliğe ve profesyonel görünüme ihtiyacı var. Bende araştırmaya başlıyorum. Çok hoş olmuş hayırlı olsun öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Çok şık olmuş güzel paylaşımlarınız olsun 😘❤

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel olmus Nilgüncüm ikinizi de tebrik ederim. Gerçi yesilli olani da çok begeniyordum ben. Sen ne yapsan yakisiyor zevkli kadinsin 😊

    YanıtlaSil
  11. Kesinlikle çok beğendim ve şık buldum.. Şans getirsin :)

    YanıtlaSil
  12. Tasarımınız harika olmuş Nilgün Hanımcım, sade ve şık... Gökhan'ın ellerine sağlık... Güle güle kullanın :) Öpüyorum <3

    YanıtlaSil
  13. Ben de cok begendim bol sans getirsin ellerine saglik :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar