Akapunktur Tek Başına Zayıflatmaz, Akapunkturla Yapılan Diyet Zayıflatır

Cuma, Ocak 27, 2017

akapunktur ile zayıflama-kulak akapunkturu-akapunktur diyeti-zayıflama-kolay kilo verme-sağlıklı kilo verme
   Bugün size zayıflama sürecimden bahsedicem. Takip edenler bilirki yaklaşık 1 aydır akapunktur ile zayıflama sürecindeydim. Hala süreç devam etmekte, ancak bu sefer verdiğim kiloyu koruma aşamasındayız. Bu süreçte değerli doktorum Dr.Buğra Adil Buyrukçu akapunktur uygulamasını yaptı ve uygun diyeti verdi.

  Bilinen bir yanlış var ki insanlar sadece akapunktur ile zayıflamayı düşünüyorlar. Ancak akapunktur ile uygulayacağınız diyet sayesinde zayıflıyorsunuz. Peki bu süreçte akapunktur size ne kolaylık sağlıyor? Kulağınızın özel noktalarına takılan akapunktur iğneleriyle hiç zorlanmadan diyet yapıyorsunuz. Öyleki neredeyse hiç acıkmıyorsunuz, kan şekeriniz düşmüyor, açlıktan başınız ağrımıyor, tatlı krizlerine asla girmiyorsunuz. Yani akapunktur ile diyet yapmak çok kolay oluyor. Çünkü normal şartlarda diyet yapmak çok zor gelir, hatta çoğu insan sabah başladığı diyeti akşam sonlandırır. Kaslarınız yerine yağlarınızın erimesi için protein ağırlıklı bir diyet veriyor doktorunuz. Dr. Buğra Bey özel kalorisi düşük diyetimin yanında özel hazırlayacağım sular ve çaylar da verdi. İnanın diyetime neredeyse harfiyen uyduğum için 3 hafta gibi kısa sürede 6kg verdim. Ve bu süreçte diyet yaparken hiç acı çekmedim, halsizlik hissetmedim, aksine sağlıklı beslendiğim için daha zinde hissettim kendimi. Aslında veremediğim 5kg.dan daha fazlasını kolayca verdim. Çoğu akapunktur uygulayan doktorun yanlışı verilen kilodan sonra koruma diyetinin yapılmaması. Oysa Dr. Buğra Bey işin uzmanı ve ben hala koruma diyetindeyim. Yavaş yavaş 3. haftadan sonra kalori diyetimde artmaya başladı ki normal hayatıma döndüğümde geri kilo almayayım. Bu yüzden de seçtiğiniz hekim çok önemli. Yaptığınız diyet ve emek boşa gidebilir eğer uygun doktor seçemezseniz.

   Kulak akapunkturu sürecimde her hafta dokturum akapunktur iğnelerini yeniledi ve kilo kontrolümü yaptı. Uygun diyeti verdi hafta hafta. Hayatım boyunca birçok kez diyete girmiş 1-2kg.dan fazla verememişimdir. Ve bu kadar uzun soluklu bir diyet asla yapamadım. Ancak akapunktur ile kolay diyet yapıp kilo vermenin rahatlığını yaşadım. Bu şekilde daha çok kilo verenleri de gördüm. Ben hedefime kısa sürede ulaştığım için 3. haftadan sonra koruma aşamasına geçildi.

akapunktur ile zayıflama-kulak akapunkturu-akapunktur diyeti-zayıflama-kolay kilo verme-sağlıklı kilo verme

  Ayrıca doktorum bölgesel incelme için de akapunktur uyguladı. Bu akapunktur ile bölgesel incelme de kilo vermiyorsunuz ancak kalıcı olarak bölgesel biriken yağlardan kurtuluyor ve beden olarak inceliyorsunuz. Ben bu uygulama sonucunda yaklaşık 1 ayda bacaklarda 2cm, bel bölgesinde 4cm inceldim. 1-2 beden küçülmenin mutluluğu bir başka oluyor.

  Aslında akapunktur ile diyetimi de uygularken artık yediklerime daha çok dikkat etmeyi, vücudumun bir çöplük olmadığını ve ona daha iyi davranmam gerektiğini öğrendim. Daha kaliteli şeyler yemeye çalışıyorum. Ne yerseniz, O'sunuz  çünkü. Ayrıca bu süreçte haftada bir kere de 50dk. yürüyüş ya da internetten Leslie ile yürürüş programlarını yaptım. 

  Bu süreçte kulak akapunkturunu uygulayan değerli doktorum Dr. Buğra Adil Buyrukçu ve hemşiresi Gonca Hanım'a çok teşekkür ederim... Dr. Buğra Adil Buyrukçu kimdir? yazısını kaçıranlar, buradan okuyabilir.



akapunktur ile zayıflama-kulak akapunkturu-akapunktur diyeti-zayıflama-kolay kilo verme-sağlıklı kilo verme



@dr_bugraadilbuyrukcu
Dr. Buğra A. Buyrukçu Kliniği
Mustafa Kemal M. 2132. S. 
Ege Apartmanı No:9/11
Çankaya / Ankara
☎ 0 549 743 97 80
     0 312 220 21 20








       İnstagramda  @nilgun_ozen_aydin


akapunktur ile zayıflama-kulak akapunkturu-akapunktur diyeti-zayıflama-kolay kilo verme-sağlıklı kilo verme



AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

13 comments

  1. akapunkturu hiç denemedim zayıflama için ama evet tek başına yeterli değildir bence de

    YanıtlaSil
  2. Çok faydalı bilgiler aktarıyorsunuz hocam ihtiyacı olanlara, teşekkür ederiz emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. ne yazık ki diyetsiz hiç bir şekilde zayıflamak mümkün olmuyor keşke olsa.. akupunkturu hiç denemedim ben iştah kesiyorsa deneyebilirim...

    YanıtlaSil
  4. Benimde diyete başlamam lazım. Akupunktur ile daha kolaysa deneyebilirim... Kolay gelsin... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Benim bel bölgem kalınlaştı. İşe başladığımdan beri düzensiz yemek yüzünden. Çok faydalı bilgiler aktarıyorsun Nilgün abla, emeğine sağlık. :*

    YanıtlaSil
  6. Diyet yapmadan kilo vermek gerçekten mümkün değil😌 İstediğiniz sonuca ulaşmanıza sevindim Nilgün Hanımcım❤❤

    YanıtlaSil
  7. Sanırım o iğnelerden korkarım umarım ihtiyacım olmaz 🙈

    YanıtlaSil
  8. Herşeyin başı az yemek/ihtiyacın kadar yemek/sağlıklı beslenmek. Ancak yardımcı yöntemler işi kolaylaştırıyor, tebrik ederim, gayet güzel bir sonuç canım :)

    YanıtlaSil
  9. Süper vermişsin tebrikler. Ben de bugün -20 kiloyu gördüm tartıda çok mutluyum. Tabi ki diyetisyen konturolünde 😊

    YanıtlaSil
  10. Gerçekten güzel kilo verdin Nilgün'cüm, çok sevindim senin adına!!! Böyle bilinçli kilo verilince korunması da kolay oluyor. Öptüm çok!

    YanıtlaSil
  11. Tebrik ederim canim. Inan incelme yüzünden belli oluyor.

    YanıtlaSil
  12. Çok güzeldi. Bi solukta okudum hocam

    YanıtlaSil
  13. gerçekten güzel bir hikaye. Motive edince. Ayrıca çok hoşsunuz..

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar