Saç Bakım Ürünleri - Kerastase

Cuma, Aralık 23, 2016


Saç Bakım Ürünleri-Kerastase-sülfatsız şampuan-kaliteli saç serumu
   Saç Bakım Ürünleri artık hayatımızda önemli bir yer alıyor. Boya ve hava kirliliği gibi kötü etkenlerden etkilenen saçlarımızın daha sağlıklı, canlı ve parlak olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bunun için bu sıralar en çok profesyonel saç ürünleri markası olan Kerastase ilgimi çekiyor.
   Her saç tipine ve saç derisine uygun ürünlerinin olması, bu markanın uzman ellerden ve kaliteden oluştuğu anlaşılıyor. Kişiye özel bakımlar içermesi, çok çeşitli ürün tiplerinin olması bu markanın en dikkat çekici özelliklerinden. Saçına hacim kazandırmak, daha güçlü ve parlak saçlara sahip olmak isteyen bayanlar Kerastase markasının ürünlerini inceleyebilir. Kerastase ürünleri, güçsüz, zayıf ve yıpranmış saçları güçlendirmek; boyadan matlaşan saçlara parlaklık vermeyi amaçlıyor. Kerastase, marka olarak oldukça güçlü ve kaliteli bir çizgi çiziyor. www.tahtatarak.com/sac-bakimi nda bulabilirsiniz Kerastase ürünlerini

   Markanın ürün çeşitliliği o kadar çok ki hepsini burada incelemek imkansız. Ancak ben sizlerle birlikte incelemek için birkaç favori ürün seçtim. 

Kerastase Discipline Boyali Saçlar İçin Sülfatsiz Şampuan :
  Artık önümüze gelen her şampuanı kullanmıyoruz. Bu bağlamda öncelikle en çok içeriği temiz, özellikle de sülfatsız olanı tercih etmeye çalışıyoruz. Bu üründe sülfat yani SLS diye geçen maddenin olmaması onun favoriler arasına girmesine sebep. Sülfat aslında şampuanın çok köpürmesini sağlayan zararlı bir madde. 
Saç Bakım Ürünleri-Kerastase-sülfatsız şampuan-kaliteli saç serumu
   Bazen sülfatsız şampuan bulmakta zorlanıyoruz. Bu yüzden bu Kerastase Şampuan iyi bir seçenek sülfatsız şampuanlara. Ayrıca bu ürün, saçınızı kabartmadan düz ve pürüzsüz yüzey elde etmeyi vadediyor. Boyalı saçlara özel geliştirilmiş formülüyle saç renginin akmasını ve solmasını engelliyor. Tüm boyalı saç tiplerine uygun olan bu ürünün 250ml lik satış fiyatı 59TL. 

Kerastase initialiste:
   Artık özel saç bakımında serum ürünlerinin yeri daha bir ayrı oldu. Saç serumlarının etkilerinin belirginliği ve etkileri, insanları bu tarz ürünlere daha çok yöneltti. Kerastase initialiste de yapılandırıcı saç serumu olarak saçın göz alıcı biçimde parlamasını vadediyor. Böylelikle saçlar güçlenerek tarama esnasında kırılmalar önleniyor. Hatta bu ürünün iddası da oldukça büyük:

*7 günde saç kırılmasında %93 daha azalma.
*1 haftadan sonra saç ve saç derisinde daha sağlıklı görünme.
*1 ay sonra canlılığını yitirmiş saçların canlılığını tamamen geri kazanması ve saç kalitesinde artış gözükmesi.

Saç Bakım Ürünleri-Kerastase-sülfatsız şampuan-kaliteli saç serumu
   Özel bileşenler ve bitki kök hücrelerini içeren bu ürünün 60ml lik satış fiyatı 109,91TL dir.

  
   Artık bakımlı ve saçına önem veren bayanlar sadece şampuan kullanmıyor; onlar saçına da gereken özeni gösterip bakımını yapıyor. Bu bakımı yaparken doğru ve güvenilir içerikli ürünler seçmek çok önemli. Bu yüzden yapmamız gereken, iyi araşıtırıp kaliteli ürünler seçmek. Saçınız için en doğru şampuanı, saç serumunu, saç yağını, saç maskesini ve kremini kullanın.


Hızlı ve Güvenilir Kişisel Bakım Alışveriş Keyfi

tahtatarak.com-kerastase-Davines-Loreal-Milk Shake-Nashi-Schwarzkopf


      Tahtatarak.com, dünyaca ünlü profesyonel saç bakım ve saç boya markaları Kerastase, Davines, Loreal, Milk Shake, Nashi, Schwarzkopf gibi ürünleri orjinal ve uygun fiyat ile kapıda ödeme kolaylığı ve ücretsiz kargo avantajıyla sizlere sunmaktadır.
Sitede güvenle kullanabileceğiniz, her saç tipine özel bakım maskeleri, şampuanlar, yağlar, losyonlar, serumlar ve kremler yer alıyor.
Hızlı ve güvenilir kişisel bakım alışveriş keyfi için siteyi ziyaret edebilirsiniz.


   








       İnstagramda  @nilgun_ozen_aydin





   

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

9 comments

  1. Bilgi için teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
  2. Bir uğrayayım... Teşekkürler... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Tahtatarak.com duymamıştım daha önce ilk fırsatta bir uğrayayım. Teşekkürler Nilgün Hanın sevgilerimle 😊.

    YanıtlaSil
  4. Siteyi ben de duymadim hemen ugruyorum :)

    YanıtlaSil
  5. sanırım bu konuda bildik ve güvenilir markalardan şaşmamak lazım

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Saçlarımı boyatmayı bıraktım, yumuşacık oldular:) ama tabii pamuk nineye döndüm:)))çok güzel bilgiler, teşekkürler. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. Kerastase kullanmistim gerçekten çok güzel ürünöeri var.

    YanıtlaSil
  8. Kaliteli marka güzel ürünler canım :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar