Forever Kumaş

Perşembe, Aralık 29, 2016

kumaş-baskılı kumaş-dikiş-dikiş blogu
   Kumaş denince kendimi tanıyamıyorum. Kumaşları çok seviyorum. Özellikle de kendime uygun desen ve renklerde kumaş bulursam değmeyin keyfime. Benim için kumaşın doku kalitesi kadar baskı kalitesi de önemli. Özellikle de desenli kumaşlarda renk canlılığına çok dikkat ediyorum. Bugünkü kumaşlarım Forever Kumaştan.
   Forever Kumaş baskı kalitesine inandığım bir firma. O kadar güzel renkler ve desenler var ki kendimi bu güzelliklere bakmaktan alamıyorum. Dikiş diken biriyseniz, eminim siz de beğeneceğiniz kumaşlar bulacaksınız. Siteden seçtiğim kumaşlar bunlar oldu benim de. Özellikle puantiye üzerine pembe güller favorim. İstabul Nişantaşında toptan ve parekende satış yapan firma baskılı kumaş sektöründe bir numara. Ayrıca sloganları Bulunmaz Hint Kumaşı bulunur! çok eğlenceli ve mesaj verici nitelikte. Firmayı incelerseniz kumaşları ile çalışılmış inanılmaz güzel tasarımlar var. Ben de bu kumaşlara gidecek tasarımları kafamda oluşturmak için biraz çaba sarfedicem. Bu anlamda sizden de yardım istiyorum. Sizce bu kumaşlardan oluşabilecek en güzel kıyafetler nasıl olabilir?

   Bu kumaşlardan dikilmiş abiyeler bir harika niteliğinde. Gerçekten renklerin canlılığı, baskının kalitesi oldukça iyi. Ben abiye dikemiycem ama bu kumaşlara uygun en güzel modelleri yapmaya çalışıcam. Dediğim gibi sizin fikirleriniz de benim için önemli.

kumaş-baskılı kumaş-dikiş-dikiş blogu

  Yılbaşında alabileceğim en güzel hediyelerden biridir benim için kumaş. Dikiş blogu olarak en kıymetli hediye. Bu yüzden Forever Kumaşa çok teşekkür ederim. Bakalım ilerleyen zamanlarda bu güzel kumaşlardan neler dikicem birlikte izleyip görelim. Ben de heyecanlıyım bu anlamda. Umarım güzel işler çıkartırım.
Adres: Rumeli Cad. Şafak S. No:6
Nişantaşı/ İSTANBUL


       facebook: Foreverkumas


 





       İnstagramda  @nilgun_ozen_aydin







   


AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

13 comments

  1. Bekliyorum bakalım ne güzellikler yapacaksın bu kumaşla 😊

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar, yeni keşfettim blogunuzu ve açıkçası çok faydalı bir blog. Ben de kendime yeni bir blog açtım, kucukkayipdunya.wordpress.com . Yazılarımı okuyup görüşlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil
  3. özellikle ikinci kumaşa bayıldım canım sabırsızlıkla bekliyorum ne yapacaksın bakalım :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel işler çıkacaktır canım kolay gelsin 💙

    YanıtlaSil
  5. Love the pictures dear!

    Have a good day!
    xoxo

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    YanıtlaSil
  6. Nilgün Hanım 💙 Eminim ki siz bu güzel kumaştan çok güzel şeyler dikersiniz 😊 Öpüyorum sizi

    YanıtlaSil
  7. Beautiful fabric:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. İlk fotoğraftaki kumaşı çok çok beğendim. Bakalım maharetli ellerinle neler ortaya çıkaracaksın, merakla bekliyorum Nilgüncüm :)

    YanıtlaSil
  9. Neler yapacaksın bakalım:)))

    YanıtlaSil
  10. Desenler çok güzel... Bskalım ortaya nasıl güzellikler çıkacak... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Kumaşlar çok güzeller, sizin ellerinizde sanata dönüşeceklerinden eminim😍 Merakla bekliyorum. Sevgilerimle Nilgün Hanımcım❤❤

    YanıtlaSil
  12. harika cıvıl cıvıl renkler, ne dikeceğinizi merak ettim..
    sevgiler..

    http://blogdakicin.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  13. Ne güzel bir yetenegin var. Beni dügme dikerken görsen iskence yapiyorlar sanirsin 😊

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar