Dermapen Uygulaması - Queen Bee Güzellik Salonu

Cuma, Aralık 09, 2016

Queen Bee Güzellik Merkezi
  Dermapen uygulaması yaptıralı yaklaşık üç hafta oldu. Bu yüzden yazımı sonuçlarını görmek için biraz geciktirdim.
  Geçtiğimiz haftalarda Queen Bee Güzellik Merkezinde Dermapen Uygulaması için blogger arkadaşlarla birlikteydik. Sevgili Deneyimli Anne blogunun sahibi Emel arkadaşım bu etkinlik için beni merkeze davet etmişti. Tunalı Hilmi Caddesindeki merkezin sahibi Sakine Hanım ve kardeşi bizi çok güzel karşıladılar.

  Dermapen Uygulaması birçok özellik için kullanılıyor. Kırışıklıkları düzeltmek, cildi gençleştirmek, lekelerden kurtulmak bu uygulamanın sonuçları. Dermapen cildin en üst tabakası olan epidermise zarar vermeden, cildin derinden yenilenmesini sağlayan bir mikroiğneleme tekniğidir. 0,5-2,5mm arasında değişen birçok mikro iğnenin cilde batırılmasıyla uygulanan Somon DNAsı ve kök hücre olan mezoterapi serumları, sivilce ve gözenekler için meyve asitleri etkisiyle daha genç görünüm için adım atmış oluyorsunuz. Asla acı hissetmedim ben. Çünkü boyun bölgesi yüz bölgesine göre daha dayanıklıymış. Zaten öncesinde hafif uyuşukluk için özel bir krem sürülüyor. Yüz bölgesine uygulama esnasında da diğer blogger arkadaşlar acı hissetmedi.

dermapen-dermapen uygulaması-dermapenin yararları- Queen Bee Güzellik Merkezi

dermapen-dermapen uygulaması-dermapenin yararları

  Ben de hep önceden nemlendirmeyi ihmal ettiğim boyun bölgemde uygulamayı yaptırttım. Çünkü o bölgede deride incelme olduğunu farkettiğimden müdahalenin buraya uygun olacağını düşündüm. Uygulamayı ilk yaptırdığımda boyun bölgesi oldukça kızardı. Yaklaşık 5 gün kızarıklık devam etti. Bu dönemde kuruluk yoğun olduğu için sıksık nemlendirdim. Ve iki haftadan sonra farkettimki o bölgedeki deri daha da kalınlaşmış ve cildin yenilendiğini hissediyorsunuz. Özellikle benim gibi iyi bir gözlemciyseniz cildinizdeki değişimleri ufak da olsa farkedebilirsiniz. Nitekim Dermapen Uygulamasının faydasını günler içinde daha yakından görebildim ve hissedebildim. Cilde bakmak, ona iyi davranmak sizi yaş alırken daha canlı ve daha dinamik bir görünüm sağlayacaktır.

dermapen-dermapen uygulaması-dermapenin yararları

   Sakine Hanım boyun bölgesine dermapen uygulaması yaptıktan sonra yüzüme de kolajen uyguladı. Bu cildi canlandırmak için uygulanan özel bir uygulama. Maske şeklinde uygulanıyor. Cilt daha parlak ve canlı gözüküyor. C vitamini de ihmal etmedi. Özellikle soğuktan kış aylarında kuruyan cilde iyi bakmak gerektiğini düşünüyorum. Üstteki resimde dermapen uygulandıktan sonra kolajen uygulamasına başlanıyor. Boynumdaki kızarıklık da resimdeki kadar.
 
     Bu ayki bom dergisinde biz de varız...




    Ayrıca Nilgün Özen Aydın adı ile gittiğinizde size  merkezdeki tüm uygulamalar için %20 indirim imkanı sağlanacak varolan fiyat üzerinden.


blogger-ankaralı bloggerlar

blogger-ankaralı bloggerlar


Queen Bee Güzellik Merkezi
Randevu için: 530 292 28 15 / 312 467 07 06
Tunalı Hilmi Cad. No:70/9  Kavaklıdere - Ankara
e-mail: sakinesoydan1@hotmail.com









       İnstagramda  @nilgun_ozen_aydin



AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

11 comments

  1. bu uygulamadan bana da lazım istanbul'da araştırayım bakayım nerede varmış..

    YanıtlaSil
  2. Şifa olsun Nilgün'cüm! Ben her türlü işlemi göz çevremde hayal ediyorum :))) Burası da aklımda olsun, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Güzel sonuç almana sevindim :)

    YanıtlaSil
  4. Bu tarz iğneli uygulamalar beni korkutuyor ama faydalılar gerçekten :) Siz zaten çok güzelsiniz ki Nilgün Hanımcım, bence ihtiyacınız hiç yok zaten <3 <3

    YanıtlaSil
  5. Leke sorunum var, bir çok yöntem denedim ama sonuçlar istediğim gibi olmadı. Acaba denesem mi bilemedim:( Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Açıkçası her halinizle bayılıyorum size. İtiraf gibi oldu ama :)) Umarım etkileri uzun süreli olur :*

    YanıtlaSil
  7. Very interesting post) thanks for sharing)
    Would you like to follow each other on g+? Please let me know and I follow you back)
    http://beyoutiful.com.ua

    YanıtlaSil
  8. Sonuç almana çok sevindim. Ben de göz altımda bariz farklılıklar hissettim. Geldiğin için de tekrar teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  9. Nilgün Hanım güzel sonuçlar almanıza sizin adınıza sevindim 💕

    YanıtlaSil
  10. Ben igneli isleri sevmiyorum. Nilgüncüm sen her halinle güzelsin canim benim.

    YanıtlaSil
  11. Lekeler üstünde gerçekten başarılı mı acaba? Aslında olsa da benim iğne fobim var,uçları çok ince olsa bile iğne deyince bir duruyorum....

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar