Zeo Dijital Dünyayı İstanbul’a Taşıyor

Çarşamba, Ekim 19, 2016

Dünyanın SEO ile ilgili bilgi birikimi 21-22 Ekim tarihleri arasında Zeo tarafından düzenlenen Digitalzone’16 Dijital Pazarlama Konferansı ile dördüncü kez Türkiye’ye akıyor ve dünyaca ünlü konferanslarda konuşmuş, endüstri liderlerini bu sene Digitalzone'da buluşturuyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan etkinlikte yaklaşık 20 konuşmacı ve 700’den fazla üst düzey dijital pazarlama uzmanının katılımı planlanıyor.
SEO denilince akla gelen ajanslardan biri olan ve müşterilerine arama motoru optimizasyonu konusunda eğitim ve danışmanlık hizmetleri veren Zeo, 2013 yılından beri Türkiye’de oldukça başarılı dijital pazarlama konferansları düzenliyor. Bu yıl düzenlenecek olan Digitalzone’16 ile dünyaca ünlü SEO uzmanları İstanbul, Şişli Radisson Blu Hotel’de katılımcılarla bir araya geliyor. Zeo bu konferansta da dünyaca ünlü ve kendini kanıtlamış SEO profesyonellerini Türkiye’de ağırlamakla kalmıyor ayrıca çok sayıda dijital pazarlama uzmanını da ağırlamayı planlıyor. Organizasyona katılacak olan profesyoneller ve uzmanlar, SEO ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyen birey, kurum ve şirketlerle bir araya gelerek arama motoru optimizasyonu ile ilgili bilinmeyenleri, bilinmesi gerekenleri anlatacak.
Konuşmacılar arasında Zeo’nun kurucusu Yiğit Konur ve yine Zeo’nun kurucularından olan yaklaşık 5 yıldır başta SEO olmak üzere dijital alanda araştırma ve çalışmalarını sürdüren Mehmet Aktuğ’da bu yıl konferansa konuşmacı olarak katılan uzmanların arasında yer alıyor.
Digitalzone’16 Dijital Pazarlama Konferansı’nda SEO ile ilgili her türlü soru yanıtını buluyor. Konferansta arama motorlarının algoritmaları, dijital pazarlamanın trendleri ve analizleri, SEO başarısının ölçümlenmesi ve raporlanması, katılımcılara aktarılıyor olacak. Yalın ve anlaşılır bir dille katılımcılara sunulan bu bilgilerin yanı sıra workshoplar düzenleniyor ve kurumsal uygulamaların da ön plana çıkarılması planlanıyor. Bu sayede katılımcılar teoride öğrendikleri bilgileri uygulamalarla pekiştirme şansına da sahip olacaklar.

Ayrıca dünyanın birçok yerinde gerçekleştirilen bu organizasyon katılım bedelleri çoğu etkinlik ücretine göre daha uygun olmakla beraber, katılımcılara kendi alanlarına uygun konferansları seçme şansı da veriyor. Dünyaca ünlü SEO ajansları ile partnerlik anlaşmaları olan Zeo tarafından düzenlenen bu özel etkinliğin programı ve detayları ile ilgili bilgi almak isterseniz ZEO.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

4 comments

  1. En anlamadığım şey olabilir SEO. :-/ Ellerinize sağlık Nilgün Hanımcım <3

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel. Ben ögrenmeye calissam da tam çözemedim.

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar