Tatlı Festivali - Bilkent Station

Cumartesi, Ekim 15, 2016

www.nilgunozenaydin.com-tatlı festivali-bilkent station
  Bu cuma çok tatlı bir festivaldeydik. Adından da anlaşılacağı gibi Bilkent Stationdaki Tatlı Festivalinde. Böyle bir festivalde insan tatlı yeme limitini aşıyor. Çünkü birbirinden güzel tatlılar sizi sizden alıyor.
  Festival 14-16 Ekim arasında gerçekleşiyor. Yani yarın son gün. Bu yüzden bu fırsatı kaçırmayın ve tatlı bir kaçamak yapın derim.

  Festivalde birbirinden leziz ürünleri tanıtan firmalar stantlarını kurmuş sizi bekliyor. Festivale giriş ücretli. 20 TL giriş ücretini isterseniz girişten isterseniz önceden Biletix şubelerinden alabiliyorsunuz. Ayrıca festivalde birbirinden çeşitli workshoplar düzenleniyor. Bu workshoplara da ücret karşılığında katılabilir, bilgi alabilirsiniz.

  Festival renkli ve tatlıydı desem doğru olur. Bir panayır havasında, sıcak ve rahatlatıcı bir atmosfer vardı. Festivale blogger arkadaşım Sihirli Mavi İlknur ve çocuklarımla katıldık. Fotoğraflarda gözükmeyen kızım fotoğraf çektirmeyi sevmiyor...

  Buraya gitmişken biz de boş dönmedik tabi. Öncelikle Fameo Caffeden 2015 Barista Şampiyonu Coşkun Küçük Bey bize özel krep hazırladı ve doğal ananas bardaklarındaki buzlu ananas içeceğimiz de serinlik kattı. Şaheser niteliğindeki şeker hamurundan yapılmış pastalar göz zevkimize de, damak zevkimize de hitap ediyordu.

  Festival alanı eğlenceli workshopları ve sunumları içeriyordu. Siz de bu tatlı eğlenceyi kaçırmak istemiyorsanız, son gün yarın!

  Şimdi de festivalden eğlenceli anları görelim...

www.nilgunozenaydin.com-tatlı festivali-bilkent station


www.nilgunozenaydin.com-tatlı festivali-bilkent station

www.nilgunozenaydin.com-tatlı festivali-bilkent station


www.nilgunozenaydin.com-tatlı festivali-bilkent station











       İnstagramda  @nilgun_ozen_aydin










AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

18 comments

  1. Ankara'da oturuyorum ama hiç haberim yoktu. Çikolata olsaydı giderdim valla ama tatlı olunca pek aram yoktur (sütlü tatlılar hariç). Ceketine bayıldım, anne oğul çok tatlısınız. Sevgilerimi bıraktım. :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir etkinlik... Biraz kalorili olmuş ama değmiş;) Keyifli zaman geçirilmiş. Yine şıklığınız gözümden kaçmadı tabii... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Great photos:) You look beautiful Dear:)
    kisses:*

    YanıtlaSil
  4. Pastalar artık birer sanat eseri ,tatlılarla aram olmasa da görüntülerine bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Pastaların tasarımları çok güzel.. İnsan yemeye kıyamaz resmen😊

    YanıtlaSil
  6. Very interesting event :)
    J follow you ;)

    YanıtlaSil
  7. Nice photos!
    I`m following ur blog with a great pleasure via GFC

    Please join me
    Sunny Eri: beauty experience

    YanıtlaSil
  8. Instagram'dan keyifle takip ettiğim bir etkinlikti.Özellikle Yeşilçam ustalarının figürlerine bayıldım ♥

    YanıtlaSil
  9. You look beautiful Dear, I like your green jacket:)
    kisses"*

    YanıtlaSil
  10. Dün instagram'da da yazdım; festival fikri güzel, ortam eğlenceli, şovlar harikaydı. Fakat hem giriş ücreti alınıp hem de içeride neredeyse hiç ikramın olmaması, satılan tatlıların normalden bir tık pahalıya satılıyor olması yalnızca benim değil, pek çok kişinin dikkatini çekmiş. Organizasyon komitesi davetiyeler konusunda cömertti, ama eşimle birlikte gittik ve x2 giriş ücreti ödemiş olsaydık gerçekten fazlasıyla asabımız bozulurdu... Kahve festivalinden sonra beklentiyi fazla mı yüksek tuttuk bilm iyorum; ama, bu organizasyon o açıdan pek olmamıştı. Yine de şehirde böyle tatlı etkinliklerin olması güzel; bir dahaki sefere acemiliklerini atıp herkesin doya doya yararlanabileceği bir organizasyon yaparlar diye umuyorum ^_^ sevgiler canım!

    YanıtlaSil
  11. Katılmak isterdim ben de Nilgün Hanım, tam benlik bir etkinlikmiş. Pasta tasarımları, tatlılar... Neyse ki sayenizde gitmiş kadar oldum. Harika fotolar.

    YanıtlaSil
  12. Şu tatlı sevmez halimle gülümsedim
    Ne güzel ne renkli bir festivalmiş :-)

    YanıtlaSil
  13. Bizde kardeşim ve annemle festivaldeydik , sizi görmeyi çok isterdim tanışma imkanımız olamadı bir türlü başka sefere diyelim :)) Bende blogumda kısaca festivalden bahsettim .. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. canım benİm ne güzel olmuş severim böyle aktiviteleri orada olsaydım beraber giderdik :) yeşil ceketine de bayıldım :)

    YanıtlaSil
  15. Harika ya biblo gibi tatlılar :)

    YanıtlaSil
  16. Instagramda da takip ettim sanat yapmislar resmen.

    YanıtlaSil
  17. Merhabalarrr Nilgün Özen Aydın...Ben bunları yemeye kıyamazdım her halde.Hepsi birer sanat eseri,el emeği..Şu an fotoğraflara bakarken bile insanın ağzı sulanıyor orada olmayı düşünemiyorum bile :) Sitenizi çevrelere ekledim,ben de sizi http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ bloguma beklerim.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  18. Nilgün Hanım ne kadar güzel bir festivalmiş bütün tatlıları yiyebilirim :))

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar