Renkli Taşlı Kolyeler

Pazar, Ekim 30, 2016

www.nilgunozenaydin.com-doğal taş görünümlü kolyeler-moda blogu-fashion blog
    Renk olunca renkli taşlı kolyeler de çok dikkatimi çekiyor. Özellikle doğal taş görünümlü bu tarz imitasyon kolyeler son yıllarda çok da moda oldu.
    Elbette orjinallerini almayı çok isteriz, ancak bütçemiz kısıtlıysa bu tarz imitasyonlar da modadan geri kalmamızı sağlıyor. Bu yüzden genelde herşeyin orjinalinden yana olsam da yenip içilmeyen şeyler haricinde bazen imitasyonlar da seçebiliyorum. Tabiki orjinale en yakın görünenlerden. Çok kalitesiz ve kötü işçilikli imitasyon ürünler basit bir görüntü verebilir. Bu yüzden seçimlerinizde dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bazen arkadaşlarım; Pazardan aldığın 10 liralık takı sende çok pahalı duruyor, derler Bunun sırrı ürünü doğru yerde kullanıp doğru şekilde match etmek. Metali çok sıradan görünen ürünler tercih etmeyin. Bazen görüyorum bayanlarda; çok şık bir elbiseyi çok basit ve ucuz gözüken takılarla mahvediyorlar. Orada o takı kullanılmasa daha şık olunacak, ancak bu takı takma ihtiyacını bazen abartabiliyoruz. Bu iş çok pahalı ürünler almakla da olmuyor. Çok zengin biri, çok pahalı bir mağazadan uyumsuz kıyafetler ve renklerle kombinler yapabiliyor. Ve haftanın rükuşu seçilebiliyor. Bu yüzden jet sosyetenin çoğunluğu stil damışmanları ediniyor. Bazen işi moda gözü iyi olan profesyonel ellere de bırakmak lazım.

   Doğru renklerle match edilmiş kombinler göz yormaz. Bilakis göze hoş gelir. Yine renk demişken, renkli kolye uçlarım da en sevdiğim renklerden. Böyle renkleri bir arada kullanmak cesaret işi olsa da ben çok seviyorum.

www.nilgunozenaydin.com-doğal taş görünümlü kolyeler-moda blogu-fashion blog
 
      Bu yıl en çok rastladığınız ürünler arasında bu var sanırım. İçinde kurumuş çiçekler var gibi duran bu kolyeler çok cici. Ve çok da uygun fiyatlarda satın alabilirsiniz. Bu kolyeye hem ürün fiyat bilgisi hem de detaylı bakmak için burayı inceleyebilirsiniz.


www.nilgunozenaydin.com-doğal taş görünümlü kolyeler-moda blogu-fashion blog
 
    Bu mor taşlı kolye ise mor hayranı olan bana tam uygun. Üzerinde damarlar varmış gibi görünen bu imitasyon kolye doğala çok yakın. Hem de inanılmaz fiyatta. Bu kolyeye de hem ürün fiyat bilgisi hem de detaylı bakmak için burayı inceleyebilirsiniz.


www.nilgunozenaydin.com-doğal taş görünümlü kolyeler-moda blogu-fashion blog
 
    Ve zümrüt yeşili kolye de hakiki taşlardan hiç de farkı yok görüntü olarak. Sitede daha bir çok rengi de mevcut. Ama ben yeşili bu modele çok yakıştırdığım için tercihim yeşilden yana oldu. Siz diğer renklerine ve ürün fiyat bilgisine buradan bakabilirsiniz.


    Güzelliklere bakmaya devam etmek dileğiyle şimdilik hoşçakalın, sevgiyle kalın...

www.nilgunozenaydin.com-doğal taş görünümlü kolyeler-moda blogu-fashion blog

   Ayrıca Rosewholesale sitesine daha detaylı bakabilir, farklı ürünleri inceleyebilirsiniz...




       İnstagramda  @nilgun_ozen_aydin











AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

12 comments

  1. Üçü de hoş ama ençok zümrüt yeşili olanı sevdim. Bir stil danışmanı da bizim Emine'ye lazım :)))))))

    YanıtlaSil
  2. Bende en çok yeşil olanı sevdim. fiyatlarına baktığımda da gerçekten uygun gözüküyor:)

    YanıtlaSil
  3. Mini kolyelere bayılıyorum bende, itiraf edim gönlüm hep altından yana olsada arada gümüş yada emitasyonda alıyorum. Büyük kolyeleri ise ne kadar kaliteli olursa olsun kendime yakıştıramıyorum, kombin konusunda yetersizim ama olsun, miniklerde işimi görüyor şimdilik diyipppp kenara çekileyim 😙🤗

    YanıtlaSil
  4. I like this, This is lovely and nice. Rock it
    http://www.melodyjacob.com/

    YanıtlaSil
  5. Şu çiçekli kolyelerde çok gözüm var; ama bir kısmı çok kocaman ve kaba duruyor. Bu epey hoşmuş. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. mor taşlı olan harika bende de var bir kaç tane doğal taş kolye ve yüzük çok severim..

    YanıtlaSil
  7. Hepsi farklı güzellikte ne derce doğru kullandığım tartışılır:)burcumun taşı olan ametisti çok seviyorum kendi tasarımım olanı ,hazır olanı da var.
    Hepsi yakışır size güzel günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  8. hepsi de çok güzel çiçekli olan ayrı güzel :)

    YanıtlaSil
  9. Nasil güzel taslar... çok severim bu tarz kolyeleri.

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar