Makyaj Fırçaları

Cumartesi, Eylül 10, 2016

www.nilgunozenaydin.com-makyaj fırçaları-makeup brushes-moda blogu-fashion blog
     Bugün size çok güzel makyaj fırçaları tanıtıcam. Bir moda blogunun vazgeçilmezi de elbet makyaj. Gün boyu bakımlı görünmek isteyen bayanlar makyajını yaparken artık böyle fırçalar tercih ediyor. Bakalım bu fırçalar, nerden gelmiş ve nerelerde kullanılıyor.



     Bu makyaj fırça seti, makyaj fırçaları, fırça temizleyici, beauty blender makyaj süngeri ve broş Nastydress.com dan. Sadece kıyafet, çanta, ayakkabı ya da aksesuar değil, makyaj ürünleri konusunda da geniş bir yelpazeye sahip bir site. Ayrıca ücretsiz kargo dünyanın heryerine.

www.nilgunozenaydin.com-makyaj fırçaları-makeup brushes-moda blogu-fashion blog
  Bu beşli set bir arada. Yani tek paket halinde geliyor. Makyaj yaparken kullandığımız ve bize çok yardımcı bu ürünleri şimdi teker teker daha yakından tanıyalım.
1. Hepimizin bildiği Beauty Blender Makyaj Süngeri. Hafif su ile nemlendirdikten sonra fondöteni eşit şekilde yayabiliyorsunuz. Belki birçok makyaj vloggerında uygulama esnasında görmüşsünüzdür.
2. Makyaj Fırça Temizleyici. Bu ürün fırçalarınızı temizlerken derinlemesine temizlik sağlıyor diyebiliriz. Yani fırçalarınızı temizlemede bu plastik parçası büyük bir kolaylık sağlıyor.
3. Allık Fırçası. Bununla elmacık kemiklerinizi renklendirebilir ve allık uygulayabileceğiniz bölgelerde de kullanabilirsiniz.
4. Fondöten Fırçası. Fondöteni üzerine sıkarak yüzünüzde daha kolay yayılmasını sağlayabilirsiniz bunu kullanarak.
5. Kontür Fırçası. Özellikle son yıllarda çok moda olan kontür uygulamasını bu fırça ile rahatlıkla yapabilirsiniz.
Makyaj için gerekli bu 5li set, eminim sizin de çok işinize yarayacak. Ürün fiyat bilgisine ve daha fazla detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

www.nilgunozenaydin.com-makyaj fırçaları-makeup brushes-moda blogu-fashion blog
       Bu fırçaların yanındaki rose gold Snoopy broşuma da bir bakın. Ne kadar da sevimli değil mi? Çizgi film karakterlerini aksesuarlarda seviyorum. Özellikle üzerinde kristal taşları olan ve bu yıl da çok moda olan metali rose gold kaplı Snoopy tam benlik. Ürün bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.

www.nilgunozenaydin.com-makyaj fırçaları-makeup brushes-real techniques

www.nilgunozenaydin.com-makyaj fırçaları-makeup brushes-real techniques

www.nilgunozenaydin.com-makyaj fırçaları-makeup brushes-real techniques
     Siteden bir diğer aldığım ürün ise bu Real Techniques çantalı 5li fırça seti. Bu çantanın en güzel özelliği ise onu açıp dikey halde stabil yapıp bu şekilde fırçaları daha rahat kullanabiliyorsunuz. Bakın size bir üstteki resimde açık dik duran halini de fotoğrafladım. Bu özelliği makyaj yaparken hem hijyen açısından hem de kullanım kolaylığı açısından işimize yarayacak. Bu anlamda ürün çok profesyonelce düşünülüp dizayn edilmiş. Özellikle seyahate çıktığınızda işinize çok yarayacak bir ürün. Ürüne daha detaylı bakalım isterseniz. Bakalım ne çeşit makyaj fırçaları var.
1. Deluxe Crease Brush: Gölge verip derinlik katmak için kullanabilirsiniz. Göz altına kapatıcı uygulayabilirsiniz de bu fırça ile.
2. Base Shadow Brush: Bu temel far fırçası ile gölgelendirme yapabilirsiniz.
3. Accent Brush: Çok amaçlı kullanabileceğiniz bir fırça; detaylarda, noktasal uygulamalarda, aydınlatıcı ya da kapatıcı uygulamada.
4. Fine Liner Brush: Eyeliner uygularken kullanabileceğiniz bir fırça. Özellikle de kalın eyeliner uygulamasında işe yarar bir fırça. Likit ya da krem eyeliner uygularken bu fırçayı kullanabilirsiniz.
5. Brow Brush: Kaşlarınıza far uygularken bu fırça sizin işinize çok iyi yarayacak, kaşlarınızı şekillendirmede kolaylık sağlayacak bir fırça.
Ürün fiyat bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.

    Bu seferki alışveriş makyaj ağırlıklı oldu, umarım beğenmişsinizdir. Sevgiler ve iyi bayramlar...







       İnstagramda  @nilgun_ozen_aydin










AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

14 comments

  1. all of these make up brushes seem great.

    https://modaodaradosti.blogspot.ba/

    YanıtlaSil
  2. İlk set ne kadar güzelmiş, çok hoşuma gitti bu tarz kombin yapıp satışa sunmaları.Bilgilendirme için teşekkür ederim,çok ilgimi çekti hemen incelemeye geçiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Cookkkk güzel olmuş hepsine bayildim özellikle son makyaj fırça seti çok bi kullanışlı ve tam seyahatlik :)!!

    YanıtlaSil
  4. Bu setten her hanıma lazım :)

    YanıtlaSil
  5. Nilgün Hanım hepsi birbirinden güzel musmutlu günlerde kullanın :) Şu makyaj fırça temizleyicisinden benimde almam lazım elde yıkayınca tam temizlik sağlamıyor :/

    YanıtlaSil
  6. En güzel fırça setlerini almışsın Nilgüncüm güle güle kullan 😄😄

    YanıtlaSil
  7. Kaşık fırçalar bu aralar benimd radarımda. *.* Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  8. Great post!♥ ♥ ♥
    New post on my blog: http://vesnamar.blogspot.rs/2016/09/with-special-guest.html

    YanıtlaSil
  9. Canım benim hepsini ne güzel tek tek anlatmışsın.Herkes yapmaz bunu.Çok bilgilendirici olmuş.Ağzına kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
  10. Real Techniques bende de var ve çok kullanışlı gerçekten😊 Harika setler almışsınız Nilgün Hanımcım, mutlulukla kullanın❤️

    YanıtlaSil
  11. Guzel bir yazı olmuş teşekkürler <3

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar