Çantamda Neler Var?

Cumartesi, Eylül 03, 2016

   Sevgili ve tatlı blogger arkadaşım Çağla Görmenoğlu beni Çamtamda Neler Var? mimine davet etmiş, ben de davete icabet etmiş bulunuyorum. Bakalım çantamda neler varmış, hep birlikte görelim.
   Biraz sizi hayal kırıklığına uğratabilirim. Çünkü genel anlamda ben clutch tarzı çantalar kullandığım için içine pek birşey almıyor. Bu yüzden size anlatacak çok şeyim yok bu anlamda. Bir kere ben asla makyaj malzemesi yanında taşımayanlardanım. Makyajı evde yaptığımla ona bir daha dokunmam silene kadar. Yani erkek arkadaşına ya da eşine Dur bir makyajımı tazeleyeyim diyen bayanlardan asla olmadım. Ruju sadece özel bir davete gittiysem taşırım, yani onu da normal zamanda almıyorum bile.

   Yaz ise muhakkak güneş gözlüğüm çantada olur. Tabiki olmazsa olmaz olan cüzdanımız var bir de. Bazen bu not defterini taşıyorum. Yapacaklarımın notunu almak çok işe yarıyor. Eğer bir yemeğe davetliysem diş temizleme mendilimi alıyorum yanıma. Islak mendil alırım ama onu da bazen unuturum çünkü kombinime göre sürekli çanta değiştirdiğim için.

   Powerbanki de telefonumu çok kullanacağım zaman alırım yanıma. Yine her zaman değil.

   Aslında çantamın içindeki temel objeleri sayacak olursak: Cüzdan, telefon ve anahtarlar :)

   Bu güzel davet için Çağlacığıma teşekkür eder, mimi yapmak isteyen herkesi davet ederim ben de. Keyifli bir mim çünkü.





       İnstagramda  @nilgun_ozen_aydin








AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

12 comments

  1. Gerçekten çok keyifli okuması... Ne kadar minimalmiş çantanız, ben kitap taşıdığım için mutlaka ağır oluyor. :)

    YanıtlaSil
  2. Asla yapamam ben minik çantalarla. Her şeyimin yanımda olması gerek. Asla rahat hissetmiyorum yoksa :)) Diş temizleme mendilini hatırlattınız bana teşekkürler :*

    YanıtlaSil
  3. Çantanızın güzelliği?? Bayıldımm ya tarzınız zaten ayrı güzel. Keyifle okudum, katıldığınız için teşekkür ederim :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. sade ve güzel bir çanta içiniz varmış =)

    YanıtlaSil
  5. İnanın benim çantamı biri karıştırsa içine düşer kaybolur:)bu içi kalabalık çanta kullanmam ne zaman son bulur bilmem sadece yemeğe ya da bir düğün olursa çantam küçülür:)) bayıldım çanta düzeninize o gözlüğü bence de hiçç eksik etmeyin size müthiş yakışıyor.

    YanıtlaSil
  6. Clutch çanta ile asla çıkamayanlardanım ben yanımda neredeyse bütün evi taşıyorum :(( ama çantamın yaz kış değişmezi güneş gözlüğü hatta bazen 2-3 oluyor çantamda ve powerbank :))

    YanıtlaSil
  7. Ben bu kadar küçük bir çantaya sığamam sanırım....

    YanıtlaSil
  8. Ben bu tagi yapmaya korkuyorum zira çantalarım hep iri ve içini alabildiğine dolduruyorum :))) Clutch da harikaymış bu arada, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. Çanta ve içerik gerçekten minimalmiş. Bu bana yetmez kiii :)

    YanıtlaSil
  10. Ben o sırada kullandığım çantalarımın hepsine ıslak mendil ve selpak koyuyorum. Böylece değiştirsem bile unutmuyorum ^.^ tavsiye ederim

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar