Zigavus Pharma - Zigavus One Minute Sıkılaştırıcı Krem

Perşembe, Temmuz 28, 2016

   Zigavus Pharma markasıyla ilk kez karşılaşanlardanım. Zigavus One Minute Sıkılaştırıcı Kremi seçmemin sebebi de vadedileni sunup sunmamasıydı. Zamanı yavaşlatmak  için yardımcı bir kaynak olabilir mi?
   Öncelikle size Zigavus Pharma hakkında kısaca bahsedeyim. Zigavus Pharma, 2007 yılında, ürünlerini önce İzmirde  çalışmaya ve satışa sunmaya başlayıp kısa sürede Türkiye geneli ve Almanya, Fransa, İngiltere, Rusya, Belçika ve daha birçok ülkede yerini almış. Bu kadar pazar payı yüksek bir Türk Markası olması gurur verici. Çünkü başarısını da kanıtlamış, birçok eczanelerde doğal bitkisel içerikli saç ve cilt bakım ürünleri olarak yerini almış. 

  Gelelim benim seçtiğim Zigavus One Minute Sıkılaştırıcı Kreme. Almanyada üretilmiş bu kremi çok beğendim. Adı gibi dakikalar içinde cildinizde gerilmeyi inanılmaz şekilde hissediyorsunuz. Jel kıvamında bir krem. İçerdiği Ubiquinone adlı bir maddeyle bitki özleri sayesinde göz altında meydana gelen kırışıklık, torbalanma ve şişliği yumuşattığını okudum. Bu garip ismi olan Ubiquinoneı googleda araştırdım. Her hücrenin temelinde doğal olarak bulunan, hücrelere oksijen taşıyan ve toksik maddelerin atılmasını sağlayan vitamin benzeri bir maddeymiş. Bu anlamda krem oldukça güzel ve güvenilir içerikli gözüküyordu. Yaklaşık bir haftadır ürünü kullanıyorum. Gerçekten de inanılmaz hızlı bir şekilde etki edip pürüzsüz bir görüntü elde etmemi sağladı. 50ml kolay kullanılır bir ambalaja da sahip.  Fiyatı   79 TL olan bu ürün, fiyat ve etki oranına bakılınca kesinlikle alınmayı hak ediyor.


   Siteyi yakından incelemek isterseniz zigavus.com u ziyaret edebilirsiniz.





       İnstagramda  @nilgun_ozen_aydin


 

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

9 comments

  1. İyiymiş Zigavus ürünlerini zaten severim :)

    YanıtlaSil
  2. sahi sıkılaştırıyor mu mükemmel acil durum için alınabilir o zaman :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanılmaz derecede. Hatta özel bir davete giderken öncesinde bunu sürüp makyaj yapıldığında herhalde 10 yaş atarız gibi geliyor. Ben hep gece yatmadan önce kullandım. Sabah hala etkisini hissediyordum.

      Sil
  3. An interesting product!

    Kisses my dear.

    www.kwietniowaaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Ben de sıkça duyuyorum ancak deneme fırsatım olmamıştı, teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Çok merak ettim şimdi teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de markanın argan yağı vardı çok beğenerek kullanmış bloğumda da tanıtmıştım bu ürünü ilk kez gördüm, güle güle kullanın hocam :)

    YanıtlaSil
  7. ben kullanıyorum ve cok faydasını gordum kısa surede mımık cızgılerım yok denecek kadar azaldı

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar