Catherine Arley - Makyaj Ürünleri

Pazar, Temmuz 03, 2016


  Catherine Arley Makyaj Ürünleri benim uzun yıllardır bildiğim, ve genç kızlığımdan beri kullandığım bir markadır. Ürün kalitesine göre fiyatı uygun gördüğüm bir markadır.
   Bünyesinde Elit Cosmetic de olması yeni öğrendim bir bilgi ki, birbirine kalite olarak da benzer bulurdum. Markanın yıllara dayanması, müşteri memnuniyetini gösteriyor.

    Bendeki ürünlerden en çok kaş rimelini, diplinerı ve far paletini beğendim. Özellikle kaş rimelleri konusunda kötü bir önyargım olmasından dolayı bu ürüne biraz sıcak bakmadım. Ancak ürünü deneyince müthiş bir kolaylık olduğunu, ve kalıcılığının uzun olduğunu gördüm. Doğal bir görüntü segilemesi de beni bu anlamda pozitif etkiledi. Bu arada Lipstick de renk olarak çok güzel ve bana uygun. Diplinerı yıllardır ara ara kullandığım bi üründü. Bu yüzden bu ürüne bir yabancılığım yoktu. Ve memnun kaldığım için uzun yıllardır diplinerda bu markayı da kullanırım.
 
   Bendeki far paleti gördüğünüz gibi çok naturel renklerden oluşuyor. Özellikle ortadaki somon rengi favorim oldu.



    Likit ruju da bu yılın modasından mat olandan yani. Mat rujların hastası olduk hepimiz de değil mi? Mat ruj diğer parlak rujlara göre daha doğal bir görüntü veriyor. Bu his beni daha da mutlu ediyor. Ayrıca açık pudramsı rengiyle de beğendiğim bir ürün oldu.
 
   Ancak şu üstteki kırmızı ambalajlı maskarayı beğenmedim. Benim isteğimi karşılamadı. Dolgunlaştırıcı etkisi hiç yok kirpikleri. Kat kat sürmeye çalışmama rağmen ne uzunlukta ne kalınlıkta bir etki göremedim kirpiklerde açıkçası.

    Size çok beğendiğimi söylediğim kaş rimeli. Bu markanın kaş rimeliyle tanışana kadar hep önyargılıydım. Ancak bu ürün gerçekten çok başarılı, tavsiye ederim.


    Yılların eskitemediği diplinerımız. Uzun yıllar tercih ettiğim bir üründü. Özellikle fiyat olarak da çok uygun. Performans ve fiyatı karşılaştırdığımızda tercih edilebilir bir ürün.






       İnstagramda    @nilgun_ozen_aydin


AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

10 comments

  1. Güle güle kullan canım kas rimelini bende çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan cnm benim lisede makyaja ufak tefek başladığım dönemde ilk pudram CA di nostalji oldu:)

    YanıtlaSil
  3. Amazing products!!

    http://julesonthemoon.blogspot.it/

    YanıtlaSil
  4. renkler çok güzel görünüyor. Güle güle kullan. Catharine Arley yılların markası dediğin gibi. Başarılı olmasa olmazdı bunca yıl

    YanıtlaSil
  5. İlk pudram bu markadandı yeniden görmek cok güzel oldu teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
  6. Mutlulukla kullanın Nilgün Hanımcım :) Kaş maskarasını merak ediyorum. Ben de kırmızı ambalajlı rimeli sizin gibi beğenmedim.

    YanıtlaSil
  7. Ooo nostalji yaptim simdi. Gençken hep kullanirdik

    YanıtlaSil
  8. Kapatıcı ve kaş maskarasını ben çok severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Hepsini güzel günlerde kullanın Nilgün Hanım :)) Kaş rimelini merak ettim :)

    YanıtlaSil
  10. Merhaba, bende kapatıcı kullanıyorum. Keşfettiğim lookinwell.com adlı sitede baya ürün seçeneği var. Göz atmanızı tavsiye ederim. İyi günler...

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar