Özel Ankara Life Polikliniği-Dolgu Öncesi ve Sonrası

Perşembe, Haziran 23, 2016

  
  Yaş 35 ten sonra bayanların cildine bağlı bazı çizgilerde belirginleşme oluyor. Her hastalıkta erken tedavi önemli olduğu gibi kırşıklık tedavisinde de işe erken başlamak önemli. Bazen sadece kremler yeterli olmuyor.

     Ben Ankara'nın en merkezi yeri olan Kızılay'da  Özel Ankara Life Polikliniği'nde Dolgu Hyaluronik Asit Uygulaması yaptırdım. Hayatımda ilk kez böyle bir işlem yaptırdığım için açıkçası tedirgindim. Ancak işlem acısız ağrısız çok kolay bir işlemmiş. Önce sevgili Dermatolog Doktorum Fatma Yıldız Hanım bana işlem öncesi bilgi verdi. Kullanacağı maddenin yani Hyaluronik Asidin aslında vücudumuzda varolduğunu ve hiçbir yan etkisi ya da zararının olmadığını söyledi ve beni rahatlattı.   İşlemin kalıcılığının bende 2 yıl olduğunu söyledi. 2 yıldan sonra yavaş yavaş Hyaluronik Asidin yok olduğunu söyledi. Ben de yavaş yavaş belirginleşen Nazolabial çizgilere yani burun kenarlarından dudak köşelerine inen katlantı izine Hyaluronik Asit uygulandı.
    Hyularonik Asit dolgunluk vermenin dışında,cildi güzelleştiriyor, nemlendiriyor ve ışıltı veriyor. Kullanılan dolgu maddesi de çok önemli. Dr. Fatma Yıldız Hanım Teosyal Puresense marka Hyaluronik Asit kullanıyor. Benim Dr. Fatma Hanıma sorduğum ilk şey markasıydı. Güvenilir olması benim için çok önemliydi. (FDA onayı olan bir dolgu  kullanmak gerekliymiş. Kullanılan dolgunun barkotunu almak çok önemli ya kutusunu ya barkotunu alırsanız size ne kullanıldığını bilirsiniz. Eğer sotun olursa barkot numarasından size ne yapıldığı kolayca bulunabilir.)


   İşlem öncesi Dr. Fatma Yıldız beni bilgilendirdikten sonra o bölgelere uyuşturucu krem sürdü. Yaklaşık 5 dk. bekledikten sonra o çizgilerden ufak ufak sinek ısırığı gibi enjeksiyonla girerek dolgu maddesini enjekte etti. İşlem 5-10 dk arası gibi kısa sürede bitti. Etkisi  hemen görülüyordu. İşlemden çok memnun kaldım. Çizgiler belirginleşmeden bu tarz ufak dokunuşlar insanı psikolojik olarak da rahatlatıyor.
    
    Bazı arkadaşlarım sen de belirgin değil neden uygulatıyorsun sorusuna, bu tarz çizgiler çok derinleşmeden müdahele edilirse daha etkili ve kalıcılığı uzun oluyor.
      
       Normalde birer flakon uygulanan Nazolabial çizgilere ben yarım flakon uygulattım. 



   Mekanın huzuru, güvenirliliği ve hijyeni benim için çok önemli. Özel Ankara Life Polikliniğinde bunların hepsi var. Poliklinikte dolgu birçok bölgeye uygulanabiliyor ve dolgunun dışında daha birçok işlem yapılıyor. Bu işlemleri daha yakından okumak isterseniz www.ankaralazer.com sitesini ziyaret etmelisiniz.
    Ayrıntılı bilgi için ücretsiz olarak uzman doktor Fatma Yıldız Hanımla görüşebilir, (312) 434 43 43 ten bilgi alabilirsiniz.



 

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

12 comments

  1. wow! it look awesome! really nice!

    the-not-so-girlygirl.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Valla sizin hiç öyle şeylere ihtiyacınz yok aslında. Asaletiniz yıllar geçtikçe yüzünüzde imza atar ki o da sizde çizgi kırışıklık olarak durmaz. Sevgiyle

    YanıtlaSil
  3. Nice effect:) You are very pretty:)
    kisses ❤️
    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Abla lütfen yanlış anlama fakat Cafe Tigrisinde dediği gibi gerek yoktu zaten çok güzelsin ablam :)
    Fakat istediğin gibi bir sonuç almana sevindim. Çok geçmiş olsun abla.

    YanıtlaSil
  5. Harika bir bilgi, çok teeşkkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Çok bilgilendirici bir yazı olmuş teşekkürler. Ama ben sonuçtan ne kadar memnun kaldığınızı tam anlayamadım. Bende düşünüyorum ama tedirginim sizin gibi.

    YanıtlaSil
  7. Ya ben de göz altına ışık dolgusu yaptırmak istiyorum ama çok pahalı ya :/

    YanıtlaSil
  8. Bence de hiç ihtiyacınız yok. Ama önemli olan sizin düşünceniz tabiki

    YanıtlaSil
  9. Aslında güzel bir bilgi ama Tigris abla ve Gökhan abi'ye katılarak böyle bir müdehaleye ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum. :) Geçmiş olsun. :)

    YanıtlaSil
  10. Kırışıklarımı ve beyazlarımı seviyorum ben
    Ve dedikleri gibi : gerçekten hiiç ihtiyacın yok denilebilecek kadar güzel görünüyorsun sen :-)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Valla bende ihtiyacının olduğunu düşünmüyorum yüzünüzden vs ufacık bi kırışık hatta daha fazlası güzelliği yok edemez :)
    Ama istemişsin ve olmuş iyide olmuş :) çok güzel anlatmışsın :))

    YanıtlaSil
  12. Canim sen zaten prensesler gibisin. Ama önemli olan senin kendini mutlu hissetmen :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar