Irresistible Me - Saç Düzleştirici

Pazartesi, Haziran 20, 2016

www.nilgunozenaydin.com-hair straightener-saç düzleştirici-irresistible me
      Amerika'dan  gelen bu ürünü çok beğendim. Düzleştirici öncelikle Amerikan teknolojisine göre yapıldığı için Türkiye'ye uygun dönüştürücü adaptör aldım bir elektro marketten 7TL'ye ve ne harikalar yarattığını birlikte görelim.
     I liked this item which has been come from America. Since the hair straightener was produced for the American Technology, I bought a universal adaptor which costs about $2 from an electronic market. And then, let's see what wonders it creates.
     Ürün 230 dereceye kadar çok hızlı ısınıyor. Seramik plakalarının olması saça zarar vermeyi önlüyor. Saç düzleştiricide üç sıcaklık aşaması var. Dijital göstergesinden ısıyı kolaylıkla atırıp azaltabiliyorsunuz.
     The item gets heated to 230 degree fast. The ceramic plates prevent damaging the hair.There are three heat grades on the hair straightener.You can easily increase and decrease heat from the digital screen.
www.nilgunozenaydin.com-hair straightener-saç düzleştirici-irresistible me
    Saçlarımın kıvırcık olduğunu biliyor muydunuz? Çoğu arkadaşım bile bilmez. Çünkü ben hep düz kullanırım. Nedense kıvırcık saç bana kargaşa gibi, düz saç ise düzen gibi geliyor. Bu yüzden kullandığım ürünlerin kolay kullanılabilir ve vaktimi çok almayan pratik ürünler olmasını tercih ediyorum. Irresistible Me den gelen Diamond Saç Düzleştirici  daha parlak ve ipeksi  bir görünüm sağladı saçımda. Bu benim şimdiye kadar kullandığım 4. düzleştirici ve bütün içtenliğimle en iyisi bu diyorum. Sadece 10 dakikada bütün bu uzun saçımı düzleştirdim. Aldığınız kalın saç tutamını iki ya da üç kere sürdüğünüzde düzleşiyor. Elimde başka bir markanın 230 dereceye kadar çıkan ürünü var, ama o böyle hızlı ve kolay düzleştirmiyor. Performansından çok memnun kaldım. İnanılmaz bir alet.
    Do you know that my hair is curly? Even, my friends don't know this. Because I always use it straight. For some reason, I think curly hair as confusion and straight hair as regulation. Because of this, I prefer handy items which can be used easily and do not take too much time. Diamond Hair Straightener  from Irresistible Me provide more shiny and silky look on my hair. This product is my fourth one that I have used up to now and I want to say with my all sincerity that this one is the best one . I straighten my whole long hair in ten minutes. The thick part of your hair becomes straight when you apply it twice or three times. I have another product (Hair Straightener) of different brand, but it does not straighten easily and fast like this one. I am very satisfied with the performance of the product. It is amazing.

   Ayrıca bu düzleştirici ile sadece düzleştirme işlemi değil aynı zamanda daha kalıcı bukleler yapıyorsunuz. İnanın düzleştrici ile yapılan bukleler maşaya göre daha uzun süreli kalıcı oluyor. Ben bu ürünle her ikisini de yapabiliyorum. Bunun için youtubeta düzleştirici ile bukle nasıl yapılır? sorusunu sorarak ilgili videolar bulup öğrenebilirsiniz.
   Not only you can straighten your hair, but also you can long lasting curls. Beleive me that the curls made with hair straightener are more long lasting than the curls made with the curler. I can do both of them (curling and straightening) with this product. For this, you can find videos on youtube by asking; How can I make curls with hair straightener?
www.nilgunozenaydin.com-hair straightener-saç düzleştirici-irresistible me

     Kargo olarak da o kadar hızlı ve güvenli geldi ki. Yaklaşık bir haftada elimde oldu ve paketin etrafı şişme plastik aparatlarla korunmaya alınmıştı.  Ve Diamond Saç Düzleştirici kutusunun şıklığına bakar mısınız?
     The item has come fast and safe with cargo. It was in my hands  about a week and the package was protected with puff plastic items. And please look at the chicness of the Diamond Hair Straightener box.
www.nilgunozenaydin.com-hair straightener-saç düzleştirici-irresistible me







       İnstagramda    @nilgun_ozen_aydin


     

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

12 comments

  1. Çoğu saçı yıpratıyor, ama kurtarıcı olduğu da gerçek, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Saçlarınızın kıvırcık olduğunu hiç düşünmemiştim :) Güzel bir düzleştiriciymiş. Mutlulukla kullanın <3 <3

    YanıtlaSil
  3. ayy ne güzelmiş saçların da çok şeker olmuş seramik kaplıları en güzeli cidden güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. saçının dalgalı hali de güzelmiş ama..

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullanın Nilgün Hanım. Saçlarınızın dalgalı olduğunu ben de hiç farketmemiştim, ama her model güzel yüzünüze yakışıyor. Maşallah.
    Kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Yalnız saçlarının kıvırcık olduğunu ben de bilmiyordum Nilgün'cüm :)) Düzleştirici de epey başarılı görünüyor, aklımızda olsun. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. Sürekli kuaföre gidemediğim zamanlar oluyor saçlarım için.. Bu ürün benim de çok işime yarar, ihtiyacım da var. Yani araştırıyordum hocam ne alsam diye aklımda olsun, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. Benim saç tellerim fazla ince olduğundan hangisini kullanırsam kullanayım bana mısın demiyor ...
    Hatta boyadan boyaya fön çektiriyorum desem yeridir ...
    Kullanabilenlere hayranım ...
    Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  9. Ne güzel düzlestirmis. Benim çali süpürgesi gibi saçim ama dalgali saçlar için çok uygun.

    YanıtlaSil
  10. Ne güzel bir ürünmüş. Ben dalgalı saçlı biri olarak hep özenmişimdir düz saçlara..

    YanıtlaSil
  11. Aaa çok iyiymiş ya bu böyle bende dalgalı aaç seviyorum ama yaa :)
    Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  12. İyi günlerde kullanın Nilgün hanım <3

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar