Biota 59 Elements - Makyaj Ürünleri

Cuma, Temmuz 15, 2016

   Biota 59 Elements Makyaj Ürünlerini deneme fırsatım olduğu için mutluyum. Neden mi? Temiz içerikli ürün biz makyaj yapan bayanları daha da rahatlatıyor. İçeriğinin zararlı maddelerle dolu olmaması onu daha iç rahatlığı ile kullanılası yapıyor.
  Biota 59 Elementsin bitkisel içerikli olması ve titizlikle hazırlanması güveni artırıyor bu markaya. Marka 2002 yılından beri çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda da çok yeni bir firma değil. 10 yılı aşkın bir firma olması bu markanın istikrarını ve beğenirliliğini ortaya koyuyor.

   Bendeki ürünlere bakacak olursak, en çok kullandığım ve beğendiğim ürünü füme renkli göz farı oldu. Hergün bu ürünü kullanıyorum makyajımda ve çok beğendim. Kalıcılığı ve alerjik hiçbir reaksiyona sebep olmaması benim için mutlululuk verici. Çünkü hassas bir cildim var. Bu yüzden kullandığım ürünlerin içeriği de beni çok ilgilendiriyor.


   Ruju da çok güzel, ancak ben daha çok pembe ve şeftali tonlarında kullandığım için bu ruju renginden dolayı daha nadir kullandım.



   Allık da beğendiğim ve sıksık kullandığım ürünler arasına girdi. Renk olarak çok doğal ve elmacık kemiklerinizde yoğun bir renk bırakmıyor. Ben çok koyu allıkları sevmiyorum. Bu anlamda bu allığın rengi bana daha çok uydu.














       İnstagramda    @nilgun_ozen_aydin






AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

7 comments

  1. Ruju bana gönder sen en sevdigim renk :)

    YanıtlaSil
  2. Allığın rengi çok hoş güle güle kullan hepsini :))

    YanıtlaSil
  3. Ben de farın yapısı hariç ürünleri çok beğendim; özellikle allık favorim oldu. Güle güle kullan Nilgün'cüm, öperim!

    YanıtlaSil
  4. kafa beyin kalp ruh temizleyicisi var mıııı yaaaa bizim insanımıza lazım biraaaz.

    YanıtlaSil
  5. bu markaya ait elimde tek bir şey yok :(

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar