TRUE ECO BEYOND - GÜNEY KORE

Salı, Mart 01, 2016

EKOLOJİK ,HAYVANLAR ÜZERİNDE TEST YAPMAZ, CİLDE ZARAR VEREN SERT KİMYASALLAR İÇERMEZ LC HOUSEHOLD&HEALT CARE BEAUTY LABR.’DA ÜST DÜZEY TEKNOLOJİ İLE ÜRETİLİR ECOCERT SERTİFİKALI, KLİNİK TESTLERİ YAPILMIŞ, ALERJEN İÇERMEZ.

HIMALAYA DEEP MOISTURE CREAM:
 Özel Himalaya bitkilerinin saf özlerini içeren hafif, ferah, cildin nem tutma kapasitesini artıran nem kürecikleri sayesinde cildin en alt katmanlarına kadar ihtiyaç olan nemi depolamaya yardımcı; aynı zamanda beyazlatmaya yardımcı içeriği olan "antioksidan", ince bir kremdir. Kırışıklar ve ton aydınlatma için kullanılır. Cildin parlak, sağlıklı ve canlı görünümünü sabitlemeye destek olur. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Paraben içermez. Sürdürülebilir tarım ürünleri kullanılmıştır. Bazı içerikleri doğaldır ve çevreye zarar vermeden üretilmiştir. Ambalajı geri dönüşümlüdür.

AQUA BLOOM MOISTURE TONER/EMULSION:
Hyalüronik asit ve C vitamini açısından çok zengin olan "kakua plum" içeren bu yoğun kıvamlı tonik, cildi yatıştırmaya ve sıkılaştırmaya yardımcı olur. Ardından uygulanacak krem için zemin oluşturur. Cildin sürekli sağlıklı ve parlak görünümünü destekler. Gözenekler ve çizgiler üzerinde onarmaya yardımcı etkisi vardır. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Sert kimyasallar içermez.

 TIMELESS PHYTOPLECENTA CREAM:
Yoğun konsantrasyonlu bitki plazentası içerikli bu lüks krem; hücre onaran, besleyici ve sıkılaştırıcı formulü sayesinde gözle görülen yaşlanma belirtileri ile savaşmakta, lipid/yağ kaybı olan cildin onarılıp esnekliğini tekrar kazanarak daha genç ve sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşmasını saglamaktadır. KULLANIM ŞEKLİ: Sabah-akşam hafif masajla tüm yüz ve boyuna.

PHYTO AQUA CREAM AND EMULSION:
Bitki fermentasyonu yöntemiyle hazırlanmış bu onarıcı set doğal ve yüksek teknoloji içeriğin bir araya gelen etkisi ile hücre yenilenmesini harekete geçirmeye yardımcı olmak ve gözle görülür yaşlanma işaretlerini geciktirmek için cildin ihtiyacı olan enerjiyi sağlar. Yapılandırıcı özelliklerinden dolayı özenle seçilen etkin maddelerle zenginleştirilen formülü sayesinde yaşlanma işaretleri gösteren cilde yaşamsal enerji sağlar. KULLANIM ŞEKLİ: Sabah-akşam tampon uygulamasıyla tüm yüze.

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

4 comments

  1. Güney Kore ürünlerine karşı bi zaafım var nedense bu ürünleri de gördüğüm iyi oldu :) ellerinize sağlık !
    Sundaybunday.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Cilt bakımı konusunda korelilere çok güveniyorum.

    YanıtlaSil
  3. Gençlestirici ürün gördüm mü kosar gelirim :) mimi yazdim bugün :)

    YanıtlaSil
  4. bitkisel içerikli herşeye zaafım var :)!

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar