HAFTANIN BLOGU : FUNDA'NIN PENCERESINDEN

Cuma, Mart 04, 2016

    Sevgili blogger arkadaşım Funda Hanım'ın Fundaninpenceresinden  adlı şirin bir blogu var. Aynı zamanlarda blog dünyasına girdik sayılırız.
   Funda Hanım renkli kişiliğini kumaşlara ve modellerine yansıtıyor. Evet evet doğru tahmin ettiniz, o bir dikiş blogu. Başlarda blog hayatımdaki istikrarımı ona da borçluyum diyebilirim. Çok pozitif bir insan olduğu için güzel yorumları beni kalıcı kıldı  blog dünyasında. Tüm güzel enerjisini yansıttı bana, destek oldu. Onu tanıdığım için çok şanslıyım ve sizin de bu şansı elde etmenizi istedim ve haftanın blogu seçtim.
   Funda Hanım diktikleriyle bir bütün. Yansıtıyor o renkli iç dünyasını. Bir de yazılarındaki samimi içten anlatımı ile birden müptelası olabilirsiniz. Giydiklerini kendine de öyle yakıştırıyorki bloguna uğramaya değer. Benim dikiş diken öğretmen arkadaşlarıma tavsiye ettim, şimdi onu hayranlıkla izliyorlar. O zaman siz ne duruyorsunuz Funda Hanım'ın bloguna gitmek için yukarıdaki Fundaninpenceresinden linkini tıklamanız yeterli. İyi keşifler...

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

12 comments

  1. çok teşekkürler ne güzel tanıtım olmuş. hemen gidiyorum sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel takibe aldım bende :)

    YanıtlaSil
  3. saç rengi çok güzelmiş saçını kendisi mi boyuyormuş acil yanıt alsam çok mutlu olurum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Evet saçımı kendim boyuyorum. Koleston aşk alevi kızılı kullanıyorum. 2 tüp boya ve 2 adet %6 oksidan kremi kullanıyorum. Kızıl çabuk akan bir renk olduğu için %6 oksidan krem biraz daha boyanın akmasını geciktiriyor. Şampuan boya kullanmıyorum. Saç uçlarım içinde argan yağı kullanıyorum. Cevabım geciktiği için özür diliyorum. Sevgilerimle.










      Sil
  4. hemen gidelim, biraz bana da bulaşsa şu beceri işleri :))) teşekkürler paylaşım için ;)
    Korefenomeni topluluk g+ da topluyoruz haftanın bloglarını bilginize, sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. İlk kez gördüm, hemen koştum bloga çiçekli kırmızı bluz ne güzel olmuş :))

    YanıtlaSil
  6. Ben de hemen ziyaretine gidiyorum. Teşekkürler;)

    YanıtlaSil
  7. Ben de ziyaret ediyorum hemen. Teşekkürler, bu etkinlik süper oldu :)

    YanıtlaSil
  8. Sevgili canım arkadaşım. Sizin gözünüzde böyle bir profil çizebilmek benim için büyük bir onur. Benim için bir yayın hazırlamanız çok ince bir davranış. Sizin gibi asil ve kaliteli yayınlar yapan bir modacıyı takip etmek benim en büyük zevkim. Sizden öğrendiğim çok şey var. Ve yürekten söylüyorum sizi tanıdığım ve takip ettiğim için çok mutluyum. Çok teşekkür ederim. Güzel yüreğinize, emeğinize sağlık. Teşekkür yorumumu cumartesi günü yapabildim. Bunun için üzgünüm. Dün bütün gün kızımın voleybol maçını izlemekle geçti. Çok önemli maçları vardı. O yüzden bugüne sarktı. Kusuruma bakmayın. Başarılarınızın devamını diliyorum güzel insan. Sonsuz sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Bizim gözbebeğimiz olan Funda arkadaşımızı ne güzell tanımlamışınız tam da dediğiniz gibi bir hanım onu çok ama çok seviyorum iyi ki tanışmışım dediğim nadide insanlardan biridir. İyi ki karşıma çıkmış.
    Bloglarımıza sahip çıkma nezaketinde bulunduğunuz için sizin de yüreğinie sağlık öğretmenim .

    YanıtlaSil
  10. Gittim geldim Neşesi bol olsun funda hanımın enerjisi harika,çok teşekkürler sevgiler.

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar