SÜPER KAHRAMAN MI OLMAK İSTİYORSUNUZ?

Cuma, Şubat 19, 2016

       Siz de süper kahraman düşkünlerinden misiniz? Bazen izlediğiniz o süper kahramanların yerine mi geçmek istiyorsunuz. O zaman tam aradığınız ürün yelpazesine sahip bir site biliyorum.
        Dünyada artık en büyük trend film karakterlerinin kıyafetlerini giymek. Superman, Batman, Ironman ve daha birçokları. Bu süper güç kahramanlarının resimlerinin ya da logolarının bulunduğu birçok ürün var Gearbest.com da. Svetşörtler, tişörtler, maskeler, çantalar, oyuncaklar, aksesuarlar. Kısaca dilediğiniz karakterin dilediğiniz kıyafetini alabilirsiniz.
       Diyelim bir gösteri de örümcek adam karakteri olacak çocuğunuz. Gösteri için kostümünüz hazır:
Örümcek adam kostümü için BURADAN

    Ya da siz bir Superman fanatiğisiniz ve o kahramanı yansıtan bir kıyafetiniz olsun istiyorsunuz. O zaman size birkaç alternatif sunuyorum:
Mavi Ağırlıklı  Superman  Çocuk  Kapşonlu Svetşört BURADAN


Siyah  Superman Uzun Kollu Erkek Tişört BURADAN


Mavi Superman Kısa Kollu Erkek Tişört BURADAN

Tarz bir Superman logolu kep BURADAN


    Şimdi de Batman hayranlarına gelsin seçtiklerim. Ama siz daha fazla Batman ürünü için siteyi inceleyebilirsiniz:
Şirin Bir Batman Kapşonlu Erkek Çocuk Svetşörtü BURADAN

Pembe Batman Kız Çocuk Eşofman Takımı BURADAN

   Hulk karakteri hem görüntüsüyle hem de gücüyle hep ilgimi çekmiştir. Onun farklı ten rengi belki de en beğendiğim tarafı. Hulk kıyafetleri de çok eğlenceli. Çünkü ben bir yeşilseverim aynı zamanda:
Erkek Çocuk Hulk Kapşonlu Svetşörtü BURADAN

Hulk Kısa Kollu Erkek Tişörtü BURADAN


Hulk Uzun Kollu Erkek Tişörtü BURADAN

 Daha bunun gibi birçok süper kahramanlar sitede mevcut. Bu kahramanlarla ilgili onlarca ürün mevcut. Diğerlerini de daha yakından incelemek isterseniz BURAYI ziyaret edebilirsiniz. Sitenin üst kısmında dil seçimi yapabiliyorsunuz. Language yazılı kısımda.  Sitede kıyafet dışında daha birçok ürün de mevcut. Oyuncaklar, çantalar, aksesuarlar bunlar arasında yer alıyor. Herşey süper kahramanlardan  ibaret değil. Daha birçok trend günlük ürünler  de mevcut. Siz istediğiniz kategoride seçim yapıp online alışveriş yapabilirsiniz. Trendi yakalamak için ne duruyorsunuz. Ya da sevdiklerinize farklı, sıradışı bir süpriz yapabilirsiniz. İyi alışverişler diliyorum...





AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

8 comments

  1. tam hep çocuklar için mi diyecektim yetişkinler için de varmış :) süper

    YanıtlaSil
  2. oğluşum küçükken çok severdi o zaman o kadar seçenek de yoktu zorla arayıp bulurdum çocuğuma şimdi tabi zevkleri ve kahramanları değişti superman hala giyiyor ama daha game of thorones karakterleri istiyor artık..

    YanıtlaSil
  3. Koskoca dünya internet sayesinde küçücük kalıyor. Bir zamanlar bu kostümlere ulaşabilmek imkansızken şimdi bir tık ötede harika sunum emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Çok tatlılar :) çocuk olasım geldi :)

    YanıtlaSil
  5. Tam benim çocuklara göre. Bayilirlar kostüm giyip tiyatro yapmaya.

    YanıtlaSil
  6. Şapkalar benim kalemim, berelerde hoşuma gitti. Görünmez adam kıyafeti bulamadım ama... Çocukluk hayalimdir:)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar