BUROCK-YAŞLANMA KARŞITI GÜNLÜK KREM

Cuma, Şubat 26, 2016

www.nilgunozenaydin.com-burock-anti aging cream-yaşlanma karşıtı krem-nemlendirici krem
   Yaşam tarzımız, dış etkenler, genetik en çok cildimizi etkileyen faktörler. Bu durumu yavaşlatmak da bizim elimizde. Tabi bu etki kiminde yavaş kiminde hızlı olur. Herkesin bir uyarana tepkisi farklı olduğu gibi.
  Bu bağlamda Burock Anti Aging Day Cream bir ayda ciltte sıkılaşmayı , yaşlanma karşıtı etkileri azalttığı kanıtlanmış. Ben de bu ürünü olabildiğince gece temiz cildime uyguluyorum. Gerçekten cildi beslersen, ona bakarsan o da sana güzel cevaplar veriyor. Tıpkı sağlıklı beslenme de vücudumuzun verdiği olumlu tepkiler gibi.
   Bakım denilince istikrarlı ve düzenli olmak gerekiyor. Her ürün kullanımı bu istikrarı ister. Burock da en az bir ay düzenli kullanımı gerektiriyor ve sonrasındaki etkilerini kanıtlıyor. Nemlendirici ya da yaşlanma karşıtı kremlerinizi sadece yüzünüzde değil boyun bölgenize de sürmenizi öneririm. Bu işlemi yaparken yanlış yönde krem uygulayanlara şahit oldum. Uygulamayı boyundan çeneye doğru masajla yapacaksınız. Yani yukarı doğru, aşağı doğru değil. Şimdilik benden tavsiyeler bu kadar. Başka bir yayında görüşmek dileğiyle hoşçakalın...
www.nilgunozenaydin.com-burock-anti aging cream-yaşlanma karşıtı krem-nemlendirici krem

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

16 comments

  1. Ambalajı oldukça şık.Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Nilgün Hanım merhaba :)
    Karma yağlı arası ve birazda hassas bir cildim var sizce nasıl olur benim için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açelya hanimcim krem yoğurt gibi yoğun ancak rahatsız edecek boyutta yağlı değil. Yani size uygun. Aslında her cilt tipine uyabilecek durumda. Sadece çok kuru ciltlere dermodolin öneririm.

      Sil
    2. Açelya hanimcim krem yoğurt gibi yoğun ancak rahatsız edecek boyutta yağlı değil. Yani size uygun. Aslında her cilt tipine uyabilecek durumda. Sadece çok kuru ciltlere dermodolin öneririm.

      Sil
    3. Teşekkür ederim fiyatıda bilinen markaların yaşlanma karşıtı serileri gibi uygun geldi bana :) denemeden anlayamam tabi, alırım çoğu zaman denerim bakarım beğenmediğim zaman anneme veririm maşallah onun cildinde her hangi bir sorun olmadığından her kremi rahatlıkla kullanabiliyor :))

      Sil
  3. Bu istikrar işi bana göre değil hiç. Ürünleri kullanmayı unutuyorum ben.

    YanıtlaSil
  4. bu yazıyı bu kadar dikkatli okuyor olmam hiç hoşuma gitmedi :( sanırım ihtiyaçlarım değişiyor yaşlanma karşıtı günlük krem ... kulağa çok hoş gelmese de araştırmakta ve cilde uygun olanı kullanmakta fayda var

    YanıtlaSil
  5. sevdicana katiliyorum :) istikrar problemi bende de olabiliyor. bu markayi hic duymamistim. Teşekkürler bilgi icin cok guzel detayli anlatmissin eline saglik.

    YanıtlaSil
  6. Ambalajı çok şık ama henüz anti aging ürünler kullanmıyorum ♥

    YanıtlaSil
  7. Bu markayı çok merak ediyorum. Boynuma nemlendiricimi uygulamaya yani yeni başladım, çok haklısınız o kısmı atlamamak gerekiyormuş.

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullan :)
    Ve tabii, cilt bakımında boynumuzu unutmuyoruz :))

    YanıtlaSil
  9. Yaşlanma karşıtı olduğunu iddia eden o kadar çok ürün var ki. İnsan seçim yaparken zorlanıyor.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba ben Amerika da yaşıyorum. Hatirlamaman çok normal aslında. Aklımız o kadar çok yerdeki. Etkinliğini merak ettim cok.

    YanıtlaSil
  11. güle güle kullan canım ben de merak ettim bu kremi

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar