VISSMATE

Salı, Ocak 12, 2016

Bu markayı eminim çok  duyar oldunuz. Ben de, etrafımda bir çok kullanıcı gördüm. Vissmate hayatımıza hızlı bir şekilde girecek gibi. Hijyen deyince akıldaki isim artık Vissmate olabilir.
  Dört çeşidi olan bu çamaşır suyunun, eskiden kötü kokan klasik çamaşır sularından farklı olduğunu biliyor muydunuz? Çam ormanı, çiçek bahçesi, deniz ferahlığı ve limon gücü kokuları var.
   Ne kadar çamaşır suyunu eleştirseler de, ondan vazgeçemiyeceğimiz alanlar var. Evimizin özellikle bazı bölümlerini hijyen açısından dezenfekte etmemiz lazım. İşte size önerim: Vissmate
  #hijyendetekhareket sloganıyla yola çıkan Vissmate bu konuda başarılı olacağa benzer. Artık seçkin marketlerin reyonlarında da hemen yerini almış durumda.
   Size ufak bir ipucu vereyim mi? Çiçekçiden aldığınız taze gülleri, karanfilleri ya da aldığınız herhangi bir çiçeği ısladığınız vazonun içine birkaç damla Vissmate damlatın, ömrü daha uzun olacaktır. Çok şaşırtıcı bu bilgi işe yarıyor, deneyin derim.
  Çamaşırda, banyo ve lavaboda kullanabileceğiniz Vissmate in marifetlerini daha detaylı görmek için www.vissmate.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

4 comments

  1. tanıtım için teşekkürler.. ben de şuan kullanıyorum yakında tanıtırım beğenmiş olmanıza sevindim.

    YanıtlaSil
  2. kokusunu ve yoğun kıvamını beğendim ben..

    YanıtlaSil
  3. son zamanlarda çok duyuyorum deneyeceğim:)

    YanıtlaSil
  4. Kıvamı ve kısa sürede tertemiz yapmasını çok beğendim ben de...

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar