SAÇ MASKESİ - HC HAIR CARE

Pazar, Ocak 03, 2016

www.nilgunozenaydin.com-HC Hair Care-HC Hair Care Saç Terapisi-Saç Terapisi-Saç maskesi
   Hayatımda yeni bir dönem açıldı diyebilirim. Daha önce hiç saç maskesi kullanmazken, şimdi HC Hair Care Saç Terapisi ile saç maskesi olayına onayı veriyorum. Bu zamana kadar neden kullanmadığıma da kızmıyor değilim kendime.
  Daha önce uygulamama sebebim; vakit darlığı, uğraşma güçlüğü idi. Ancak HC Hair Care Saç Terapisini uygulamak çok kolay. Sadece banyodayken saçınızın nemini alır almaz çok az bir miktarda saçınıza uygulayıp 5dk. bekliyorsunuz. Sonra da duruluyorsunuz. Uygulamak da bu kadar kolay, benim gibi yoğun çalışan bayanlar için çok uygun. Bunu uyguladığımız için saç kremi kullanmaya da gerek kalmıyor. Saçlar yumuşacık ve parlak renkler. Ben bu kadar büyük etki edeceğini düşünmemiştim. İlk yıkamada bile gözle görülür bir etkisi vardı. Çünkü çalışma arkadaşlarım, Saçını mı boyattın? Rengi çok güzel olmuş. Saçların çok hoş olmuş. gibi cümleler kullandılar ertesi günü. Gerçekten çok memnun kaldığımı söylemek istiyorum. Belki de saç maskesi olayına bu ürünle başlamış olmak da büyük şans.
   HC Hair Care içeriği de çok güzel. İçeriğinde bitkisel özler ve yağlar olması, birçok vitamin ve minerallerin olması benim işlem görmüş saçlarıma çok yaradı. Boyalı ve röfleli saçların yıpranmasının önüne geçmek çok kolay artık. Hepimiz de biliyoruz ki açıcı ile açılmiş saçlar saç kremlerinde bile zor açılıyor, taranma güçlüğü çekiliyor ve çok yıpranıyor. Bu durumda saç maskesinin etkili olduğu kesin. İşlem görüp yıpranmış saçlar için birebir çözüm diyebilirim.
  Bundan sonra bu tarz ürünleri kullanmayı ihmal etmeyi hiç düşünmüyorum. Gerçekten işe yarar şeyler kullanmak lazım. Bu üründen vazgeçmiyeceğim kesin.

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

8 comments

  1. lovely review and photos!!!

    http://modaodaradosti.blogspot.ba/

    YanıtlaSil
  2. 2 kutu bitirdiğim bir ürün olarak başarılı bulduğumu söylemeliyim. Keşke marketlerde de satılsa ve daha rahat ulaşabilsek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle size katılıyorum

      Sil
  3. Çok uzun süre kullandım ve denediğim en iyi saç maskelerinden biri

    YanıtlaSil
  4. kalın telli kıvırcık saçlar için harika bir maske bu bana hiç ama hiç uymadı :-((

    YanıtlaSil
  5. kuçük boyunu bitirmek üzereyim ve çok sevdim keşke büyük boyunu her yerde bulabilsek :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de düzenli olarak maske kullanıyorum. Bu ürünü de deneyebilirim sanırım :-)
    Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  7. Isinize yarayan bir maske bulmaniz cok guzel. Bende en azindan 2 haftada 1 maske uygulamasi yapiyorum. Guzel paylasim icin elinize saglik.

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar