MAKYAJ TEMİZLEME MENDİLİ -FRESH'N SOFT

Cumartesi, Ocak 23, 2016

  Makyaj temizleme mendili gerçekten önemli. Neden mi? Özellikle seyahatteyken büyük bir kolaylık ya da kendinizi yorgun hissediyorsunuz hemen makyajınızı çıkarmak istiyorsunuz o zaman en ideal seçim.
  Ben birçok markanın en beğendiğim ürünlerini sizinle paylaşıyorum. Fresh'n Soft' da da makyaj temizleme mendilleri mükemmel. Çünkü bugüne kadar birçok markanın  makyaj temizleme mendillerini kullandım; ya cildimde temizledikten sonra bir yanma hissi ya da cildim tahriş oluyordu. Ama Fresh'n Soft makyaj temizleme mendillerinde böyle olumsuz hiçbir yan etki görmedim. İlk defa makyaj temizleme de çok beğendiğim bir ürün oldu. Size de tavsiye ederim.

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

7 comments

  1. bu mendiller iyi ki var.. Büyük kolaylık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Evet büyük kolaylık. Seyahatte de büyük kolaylık özellikle

      Sil
  2. Nilgün Hanım, yapıları ıslak mı mendillerin? Bazı mendiller yeterince ıslak olmuyor ve kullanamıyorum. Daha ıslak ve yumuşak mendilleri tercih ediyorum. Gratislerde satılan Cala markasının mendillerinde istediğim o yapıyı bulabildim. Fresh'n Soft mendiller de benzerse deneyebilirim.
    Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yapıları ıslak. Biliyorum bazı makyaj mendilleri kuru ve yağlı gibi oluyor. Ama bu öyle değil. Gerçekten çok iyi. Tavsiye ederim. Memnun kalacağınıza eminim.

      Sil
  3. ayy bilmez miyim bu markayııı hep yanımda taşıyom. bi de yüzyılın buluşu bu benceee :)

    YanıtlaSil
  4. Freshn soft kullanmadım ama ismi yabancı gelmedi. Çantada bulundurmak lazım...

    YanıtlaSil
  5. Çok severek kullanıyorum ben de :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar