DÜĞÜNDE EN ŞIK OLMAK

Pazar, Ocak 17, 2016

www.nilgunozenaydin.com-abiye modelleri-promdresses
 Düğünde en şık olmak size göre bişey mi? O zaman hemen önerilerimi dikkate alın. Çünkü artık farklı, şık ama sade olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.
  Do you want to be the most stylish in the wedding ceremony? Then, you must take care of my suggestions. Because, if you want to be different, chic and simple, you are at the right place.

     Arkadaşınız aradı ve bir ay sonra evleneceğini söyledi. Birden telaşlandınız. Ne giyicem diye? Biz bayanların genelde bu durumda giyecek hiçbir şeyleri yoktur. Bu durumda dolap karıştırmak yerine, kimsenin görmediği yeni seçimle davete gitmek istersiniz. Çünkü artık bir davette giyilen başka davette giyilmiyor. Bunun için de daha uygun seçimler yapmak gerekiyor.
    One of your friend called you and said that she would marry one month later. Then, you got worried about what you would wear.  In this position, we, as the women, have nothing to wear. You want to go to the invitation with a new choice that nobody sees it before instead of looking something in your wardrobe in this situation. As, a cloth worn in a party is not worn again in another party. Because of this, you should choose more suitable things.

   Muhteşem gece kıyafetlerinin bulunduğu, aynı modeli istediğiniz renk seçenekleriyle size sunan www.aislestyle.co.uk u ziyaret etmenizi öneririm. Sitede çok fazla model ve renk seçenekleri mevcut. Kısa ve uzun gece kıyafetleri mevcut. Sitede tam 2341 ürün bulunmakta. Herhalde bu kadar geniş bir ürün yelpazesinde, size göre de birşeyler vardır. Sitedeki en güzel özellik ise, seçtiğiniz herhangi bir ürünü istediğiniz renk kartelasından sipariş edebiliyorsunuz. Bu da bizler için çok büyük bir fırsat. Sitede hem çok sade, hem de çok detaylı modeller bulunuyor.
  You shoul visit www.aislestyle.co.uk that offers you amazing nightdresses; also same models with in different colors. There are a lot of models and colors in the shopping site. There are also short and long nightdresses. There are 2341 products in the site. The most nice thing is that there is an option of your choice in various colors. This is the important opportunity for us. There are both simple and detailed models in the site.

  Teknoloji çağında artık herşeyimizi yerimizden oynamadan tek bir tuşla  internetten online alabiliyoruz. Bu da biz gibi çalışan bayanlar ve zaman sıkıntısı olan bayanlar için çok güzel bir fırsat. İstediğimiz kıyafeti, istediğimiz zamanda yerimizden kıpırdamadan ayağımıza geliyor.
   We can buy everything online with a button of your pc without moving. This is a good opportunity for us as working women or having problems of time. The dress we choose comes near us. 

   Sizin için siteden beş tane uzun, beş tane de kısa gece kıyafeti seçtim. Siz daha fazlasına siteden bakabilirsiniz.
    I chose five short night dresses and five long dresses for you. You can choose more from the shopping site.
  
Mavi abiye / Blue nightdress: Burdan/Here

Pembe abiye/Pink nightdress: Burdan/Here

Yeşil abiye/Green nightdress: Burdan/Here

Mavi elbise/Blue nightdress: Burdan/Here

Gümüş abiye/Silver nightdress: Burdan/Here

Pembe  kısa abiye/ Pink promdress: Burdan/Here

Siyah kısa abiye/Black promdress: Burdan/Here

Siyah kısa abiye/Black promdress: Burdan/Here

Lila kısa abiye/Lilac promdress: Burdan/Here

Mor kısa abiye/Purple promdress: Burdan/Here






AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

10 comments

  1. abıyeler gercekten cok hos :)

    YanıtlaSil
  2. Sade şıklık bence çok önemli.. Abartılı abiye modellerini beğenmiyorum. Aislestyle'nin abiyeleri çok hoş. Sade ve şık.. Düğünün en güzeli olmak için bir numara...

    YanıtlaSil
  3. Hemen inceleyeceğim ve ablasının düğünü olan arkadaşıma da göstereceğim. Umarım benim gibi tombikler için beden alternatifi vardır :)

    YanıtlaSil
  4. hepsine ayrı bayıldım o silver özellikle harikaymış..

    YanıtlaSil
  5. hepsi birbirinden güzel ;)

    YanıtlaSil
  6. Hepsi çok güzel ama ben yeşil uzun ve pembe kısaya bayıldım :)

    YanıtlaSil
  7. Gümüş ve kısa pembe olan güzel bence

    YanıtlaSil
  8. canım benim tasarım ve moda bloğu olarak harika seçimler...

    YanıtlaSil
  9. nilgün hocam hepsi güzel en sonraki mor harika gerçekten.. yaza görümcem evleniyor.. kaygı sarmısken beni iyi oldu teşekkürler, sevgiler

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar