ÇAY AĞACI BALMI - FARMASİ

Cuma, Ocak 08, 2016

www.nilgunozenaydin.com-farmasi-çay ağacı balmı-Dr.Tuna Çay Ağacı Balmı
   Farmasi ürünlerinden en favorim Dr.Tuna Çay Ağacı Balmı. Bu ürüne özel post hazırlamak istedim çünkü bende gözle görülür yararları olduğu için. Farmaside birçok ürün doğal, parabensiz, bitkisel içerikli. Ancak bu ürün mucizevi gibi. Nasıl mı? O zaman biraz daha yakından inceleyelim.  
  Daha önce bu ürünü aldığımda uzun süre dolabımda durdu. Derken cildimde (alın kısmında) alerji tarzı küçük sivilceler çıkınca ve uzun süre azalmayıp iyileşmeyince bu çay ağacı balmını sürmek geldi aklıma. İlk gün sürdüğümde o sivilce tarzı kızarıklık ve şişliklerde azalma gördüm. Bunu görünce birkaç gün daha düzenli olarak sürmeye devam ettim ve gördümki sivilceler yok olmuş. Yani mucizevi bir balm diyebiliriz. Artık sadece sivilcelerde değil yaralara da sürüyorum daha çabuk iyileşsin diye.
   İçerik olarak da %100 doğal olan bu yağın bakteri, virüs ve mantarlar üzerindeki etkisi zaten kanıtlanmış. Sorunlu bölgeye sonuç alıncaya kadar düzenli olarak uygulamak gerekiyor.
   Farmasi bu ürünü bize sunarak hayatımıza bir kolaylık sağladı diyebiliriz. Sizce de bu ürün özel bir blog yazısı haketmiyor mu?

www.nilgunozenaydin.com-farmasi-çay ağacı balmı-Dr.Tuna Çay Ağacı Balmı

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

6 comments

  1. KesinlikLW çok başarılı bir ürün. Blog yazımı yazdım sonra farklı bir faydasını daha görüp hem yazıyı güncelledim hem instagramda yeni bir paylaşım daha yaptım. Şu minicik ürün nasıl da bereketli:)

    YanıtlaSil
  2. Ben bunu yaklasik 8-9 sene once almistim, (ama zamanlar sadece distributorler satiyordu) Ogun bugundur kullanirim.
    Mucize krem diyoruz aile icinde biz ona: cunku yaralarda yaniklarda, kesiklerde, agrilarda, hemoroidde, cilt sorunlarinda gibi bir cok alanda super etkisi olan bir krem.
    Benim aldigim alman markasiydi, ama icerik ayni. Yillardir kullanan biri olarak gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum. Her evde bulunmasi lazim!!!
    Kesinlikle ozel bir yayini hakediyor:))

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar blogunuzu çok beğendim takibe aldım bana da beklerim :)
    nisanmeyvesi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Great review dear
    www.thepinkelephantshoe.com

    YanıtlaSil
  5. Great post! thanks for sharing this is super fun to read! Do you want to support each others blog by following each other? Please let me know so I can follow you right back:)

    xoxo
    www.theclosetelf.com

    YanıtlaSil
  6. çay ağacı içerikli farklı ürünler kullanmıştım ama bunu da mutlaka deneyeceğim!:)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar