PIERRE CASSI ERKEK GİYİMDE BİR NUMARA

Çarşamba, Aralık 16, 2015

Erkek Takım elbise fiyatları 2016, damatlık fiyatları

     Pierre Cassi erkek giyimde bir numara. 2015 te başarılı koleksiyonu olduğu gibi 2016da da takım elbise de zengin bir yelpazesi olacak koleksiyon anlamında. Ürün kalitesi sizi fazlasıyla tatmin ediyor. %100 pamuklu ve sağlıklı ürünleri ile kalbimizde taht kurmaya aday bir marka Pierre Cassi.
   Pierre Casside bu ürün kalitesinin yanında fiyatlar da çok uygun. 1970 yılından beri erkek giyim kıyafetleri üreten firma birçok ülkeye ihracat da yapıyor. Bu rakam 42 ülkeye ihracat gibi ciddi bir sayıyı içeriyor.

spor-ceketmodelleri-erkeklere-ozel

   Pierre Cassi klasik çizgiden çıkmış, modern ve tarz bir yaklaşım sergiliyor koleksiyonunda.  Özellikle blazer ceket modelleri favorilerim arasında. Ekoseli, slim fit modeller oldukça özgün.

yenisezon-erkekgiyim-modelleri

drkesim-lycrali-gomlek-lacitakimelbise

     Ayrıca erkek damatlık modelleri de çok şık. Cüzzi rakamlarda satışa sunulmuş; bu koleksiyon tekstil sektöründe bir başarı olarak ifade edilebilir. Damat adaylarına daha fit ve sportif bir görünüm sağlayan modeller tercih ediliyor. Tasarım gücü de burada kendini belli ediyor.

siyah-damatlik-takimelbise

   Koleksiyondaki renklilik ve çeşitlilik, zengin bir ürün yelpazesini ortaya koyuyor. Alternatif gömlek ve kravat modelleri bakmanız gereken ürünlerden. 

erkekbeyazgomlekler

      Standartlarının üzerinde bir kalite ve işçilik sunuyor müşterilerine. Müşteri memnuniyeti ve güveni bu markayı yıllardır ayakta tutmuş ve ileriye taşımış. Türkiye ve yurt dışına giyim bayilikleri veren Pierre Cassi, geleceğin lider firması olmaya aday. Bu geleceğin lider firmasına daha yakından bakmak istemez misiniz? O zaman www.pierrecassi.com u ziyaret edin derim.

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

7 comments

  1. Great selection:)
    kisses
    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Pierre cassi erkek giyim toptan alımlarda ve bayilik tarzı çalışmalarda özel fiyat uygulamaktadır.

    YanıtlaSil
  3. Babam giyiyor gömleğini, gerçekten kaliteli bir malı var.

    YanıtlaSil
  4. Laci takım elbise enfesmiş...

    YanıtlaSil
  5. Özellikle şu sondaki yeşil kazak-ekose kravat kombinine bayıldım. Bu markanın kesimleri ve modelleri hem farklı hem de çok şık. Çok beğendim!

    YanıtlaSil
  6. Başdaki beyazlı sondaki yeşil sueterın kombınlerıne aşık oldum dıyebilirim şahane işler çıkartmışlar !!

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar